Teleportálás közben vették videóra az UFO-t a horvát tengerparton?

Az eset néhány nappal ezelőtt történt, ám egyelőre sok konkrétumot nem tudni róla. A látványos felvételt az Adriai-tenger egyik horvát gyöngyszeméről, Pag-szigetről készítette egy Fabio P. nevű olasz nemzetiségű turista, 2012. október 9-én.

A jellegzetes alakú repülő tárgy nagy sebességgel halad a part vonalával párhuzamosan a víz tükre felett, majd néhány másodperc múlva egy kisebb villanás kíséretében egyszerűen eltűnik.

A video 720p felbontásban, tehát HD-ben készült egy mobiltelefonnal. Fabio mindössze annyit tett hozzá észleléséhez, hogy a felvételen hallható motorzaj, a mögötte húzódó forgalmas tengerparti útról szűrődik be, vagyis az nem a ismeretlen gép hangja.

A video csupán néhány napja került nyilvánosságra, ám azóta máris több szkeptikus nevezte hamisítványnak a felvételt, ugyanakkor sokan biztosak benne, hogy az teljességgel valódi. Ezt olyan érvekkel igyekeztek alátámasztani, minthogy bizonyos helyeken a tárgy képe visszatükröződik a tengerről, illetve, hogy az állítólagos teleportáció pillanatában az objektum dőlésszöge hirtelen megváltozik.


/ittvannak.hu/

1 megjegyzés :

  1. Csak nekem tűnik fel, hogy ez az űrhajó pont ugyan olyan, mint ami 2012. augusztus 18-án jelent meg Németországban, Reutlingenben? Még teret is pont ugyan úgy ugrik...

    Link:http://www.youtube.com/watch?v=hH93ezHYwQE

    VálaszTörlés