UFO-t láttak Dél-Korea felett?

Rejtélyes repülő objektumról készült videó borzolta a kedélyeket a napokban, mely a felvétel tanúsága szerint a dél-koreai Szöul felett cikázott, követett egy repülőgépet, majd elviharzott.

A titokzatos objektumról készült videó hamar a YouTube-on kötött ki, valamint a média is lecsapott rá. A felvétel láttán - melyen egy azonosítatlan repülőtárgy látszik, amint a föld és a repülőgép között halad, majd egy szempillantás alatt tovacikázik - élénk vita robbant ki az UFO-hívők és az újabb hoaxot sejtők között.



Mint mindig, ezúttal is vannak olyanok, akik földönkívülieket vagy dimenzióutazókat sejtenek a látottak mögött, de sokak szerint valaki csak CGI-vel (Computer-Generated Imagery - számítógéppel létrehozott kép, képi világ) szórakozott. Egy hozzászóló szerint az objektum élei nem olyan elmosódottak, mint a háttérkörnyezet, mely azt mutatja, hogy nem ismeretlen járművel, hanem csak egy effektel van dolga a világnak. Egyesek szerint az is elképzelhető, hogy egy katonai repülőeszközt kaptak lencsevégre.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése