A Sherman fenevad

1970-ben John Keel ufókutató /aki megírta a Megszólít az éjszakát, amiben a kedvenc kis molyemberünk szerepelt/, különös levelet kapott egy névtelen 15 éves fiútól. John Keel érdekesnek találta az esetet, és megírta a történetet "A titokzatos lények" című könyvében.

A levélben a srác leírta az egyik legbizarrabb kriptid történetet.


  • A New York állambeli Shermanból írok önnek. Kb. 3-4 évvel ezelőtt láttam egy fehér szörnyeteget a házunk közelében lévő mocsárban. Eddig is láttam egy hasonló teremtményt, de egy éjszaka feljött az udvarunkra... Hogy is nézett ki ez a dolog?
  • Négy méter magas volt felegyenesedve, ebből a farkának a hossza csak 1 métert tett ki. Fehér volt a bundájuk. Gyakran láttam egyedül, de láttam, hogy egy másik lénnyel a mocsárban. Az egész család látta ezt a dolgot, és még két másik ember... Én tizenöt éves vagyok, és nem vicc, hogy láttam ezeket a dolgokat, és valósak.

Megatherium
Hasonló lényekről tudósítanak az Amazóniában élő indián törzsek mítoszai. Ők mapinguarinak hivják őket. Azt mondják, hogy a jetihez hasonló szőrös óriások, akik emberevők, és képesek nesztelenül mozogni az aljnövényzetben, de a víztől félnek. És elég büdösek. A bőrük vastag, és ha végezni akar velük az ember, akkor a fejüket kell célozni.

Az Indianai Boonville-ben, pedig egy férfi és a nagybátyja még 1935-en hazatért Mexikóból egy óriás lajhárral, ami állítólag elszabadult, és ha éhes vérfagyasztó sikolyokat hallat.

Megalonyx
Szóval mind kiderülhetett véleményem szerint a Sherman lény egy óriás lajhár. Ezek a teremtmények 2 millió évvel ezelőtt alakultak ki az Amerikai kontinensen, majd 8000 évvel napjaink előtt haltak ki. Hogy mi igaz az agresszív viselkedésről? Valószínűleg az, hogy a legújabb kutatások kiderítették, hogy a Megatherium és a Megalonyx mindenevők voltak, sőt bizonyos tudósok odáig mentek, hogy eredetileg medveszerű életmódot folytattak, és lehetséges, hogy a Dél Amerikai példányok egyszerűen ragadozókká váltak.

A Sherman lény soha többet nem tünt fel újra. Senki nem láttot a New York állam nyugati részén található mocsarakban többet óriás lajhárt. Bár lehetséges, hogy az ott lévő Bigfoot észleléseket könnyen a lajhárok számlájára írhatóak.

A fehér szín pedig azzal magyarázható, hogy a lajhárok egy kis csoportjában óhatatlanul is beltenyészet lépett fel, és a fehér színváltozatért felelős gén hamar elterjedt...


/kriptid.blog.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése