Lezuhant egy UFO, de nem találják

Azonosítatlan repülő tárgyat láttak lezuhanni - a repterek nem hiányolnak gépet, a parti őrség nem talál repülőgép-szerencsétlenségre utaló nyomokat.


Az ohioi parti őrség felfüggesztette annak a légi járműnek a keresését, melyről azt az információt kapták, hogy az Erie-tónál lezuhant - olvasható a Katasztrófa és Veszélyhelyzeti Információs Szolgálat nemzetközi rendszerében. Noha a mentőcsapat alapos munkát végzett a térségben, tulajdonképpen nem kaptak egyértelmű megerősítést a hatóságok arra vonatkozóan, hogy valóban történt volna repülőgép-szerencsétlenség.

A hivatalos jelentés szerint a balesetről szóló bejelentések miatt kénytelenek voltak kivizsgálni az ügyet, így nekiálltak repülőroncs vagy gépmaradványok után kutatni. "Azt követően, hogy csapataink alaposan átvizsgálták a környéket, felvettük a kapcsolatot a környező repterekkel, akik azt állították, nincs tudomásuk hiányzó repülőgépről, így nincs bizonyítékunk arra, hogy valóban repülőgép zuhant le" - mondta a helyi tengerészaltiszt.

Amint további információkat kapnak, mely kapcsolatba hozható az üggyel, illetve amely alapján pontosíthatják a keresést és a mentést, tovább folytatják a felderítést.

A lehetséges zuhanásról szóló két bejelentés az Erie közigazgatási terület 911-es segélyhívószámára érkezett. Az egyik szemtanú az egyik autóúton haladva látott egy túl gyorsan alászálló légi járművet, ám elvesztette szem elől, a másik forrás nem látott semmit, de két hatalmas csattanást is hallott.

A helyi parti őrség rádión is közreadta a baleseti felhívást, a megyei rendőrség a partot pásztázva járőr kocsikkal segítette a keresését.

/ma.hu/

Akármi is volt (márpedig valami volt, és az úgy néz ki, hogy nem repülő) már rég valamelyik katonai támaszponton van.

Egyszerű  történet: A radarok már akkor észlelik, mikor a szemtanúknak még fogalmuk sincs a helyzetről. Amikor bejelentik az esetet, a kormány emberei már úton vannak, mire kiérkezik az első rendőrautó, már el van szállítva a gép.
Még esetleg azt megjátszhatják, hogy máshol kezdik el a hatóságokkal kerestetni a "repülőt", hogy időt nyerjenek és másik helyszínre tereljék a figyelmet.

Ha belegondolunk, eléggé hasonlít az 1947-es roswell-i eseményhez.

1 megjegyzés :

  1. Még egyszerűbb megoldás: Nem zuhant le semmilyen légijármű, a bejelentők tévednek (ez a valószínűbb) vagy hazudnak (erre sem egy példa van).

    Ne Roswellre emlékezzünk, hanem arra, hogy amikor pár éve felrobbant Törökbálinton a petárdagyár, akkor is volt olyan bejelentő, aki látta a gyárra zuhanó repülőgépet.

    VálaszTörlés