"Démonok" tartják rettegésben a nigériai telefonhasználókat

Nem merik használni mobiltelefonjaikat a nigériaiak, mert félnek attól, hogy meghalnak.

Egy hívás és véged: olyan, mint valami rossz horrorfilm, azonban Nigériában mégis pánikot okozott egy rejtélyes – avagy csupán véletlenszerű – eseménysorozat.
Ráadásul senki nem az elektronikai eszközök által kibocsátott, esetlegesen károsnak vélt sugarak és hullámok hosszú távú hatásaira gondol..
A helyi legenda úgy tartja, hogy (a mesélőtől függően) 7-10 ember már belehalt abba, hogy felvette a 09141-es azonosítóval érkező bejövő hívást. Afrikában egyébként Nigériában él a legtöbb mobiltelefon tulajdonos.

A helyzet már annyira drasztikussá vált, hogy a hatóságoknak külön tájékoztatókat kellett tartania a köz megnyugtatása érdekében. Külön hangsúlyozni kellett, hogy teljesen biztos, hogy senki nem fog önmagában attól meghalni, hogy felveszi a kagylót.

1 megjegyzés :

  1. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
    666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

    VálaszTörlés