Kísértetet rögzített egy biztonsági kamera

Egy mobiltelefonokat értékesítő bolt biztonsági kamerája rejtélyes kísértetlányt rögzített éjszaka az üzlet végében.

Andrew Dasilva egy telefonokat értékesítő üzlet alkalmazottja. Egy nap, amikor a bolt biztonsági kamerájával rögzített éjszakai képsorokat nézte vissza, szokatlan dolgot észlelt a felvételeken.

Egy titokzatos női kísértetet látott, aki a bolt hátsó szekciójában lassan elsétál egy ajtó mellett és belenéz a kamerába. A férfi alig akart hinni a szemének, így újra megnézte a videót, majd jelezte főnökének a szokatlan esetet.

Andrewt agyon felkavarta a rejtélyes kislány szelleme, és szakértők segítségét is kérte, hogy megállapítsák a képkockák hitelességét. Miután megerősítették, hogy szerintük a felvételen semmiféle manipuláció nem látható, az alkalmazott feltöltötte a szellemjárásról készült képsorokat a világ legnagyobb videómegosztó portáljára.

- Nagyon rémisztő volt, amit láttam. Ahogy a fehér ruhás kislány elsétál az ajtó mellett, és rezzenéstelen arccal a kamerába néz, az hátborzongató volt. Utánajártam, és megtudtam, hogy a bolt helyén régen egy viktoriánus árvaház állt. Én nem találok más magyarázatot a történtekre, csak azt, hogy egy elhagyatott gyerek kísértő szelleme járt az üzletben - mesélte Andrew egy brit napilapnak.

1 megjegyzés :