Kitört az Etna

Nem is az a lényeges, hogy most kitört, hanem, hogy idén ez a 15. kitörési eseménye.
Az utolsó kitörés Szeptember 19-én történt.

A Média furcsamód nem ad hírt erről, sehol. És ez felvet egy rendkívül bonyolult és összetett kérdést:
Oszt' mér nem?


A riporterek ha meghallják, hogy az egyik sztár celeb nem "trendi", rögtön ugranak mint a hiénák, hogy a legjobb fotót, riportot készítsék, és mielőbb lejárassák, hogy a legnagyobb nézettségük, olvasottságuk legyen. De ha egy olyan világszintű esemény történik, minthogy az Etna kitör, gyakorlatilag úgy tesznek mintha nem is tudnának róla, vagy talán mások nem hagyják, hogy leközöljék.

Megérteném, ha olyan megszokott esemény lenne, de ez az egyre növekvő vulkanikus és tektonikus aktivitás mégiscsak aggodalommal tölt el, és minden bizonnyal nem csak engem.

Megérdemeljük a részletes tájékoztatást, még ha egyes felsőbb köröknek ez nem is érdekük. Többen vagyunk náluk, és erősebbek is vagyunk. Csak annyira volna szükség, hogy kicsit észrevegyük, hogy egyszerű bábokként rángatnak, rabszolgaként dolgoztatnak, épp hogy megélünk abból amit nekünk meghagynak. Gondolkodjunk már el, hogy mi a jó nekünk? Jó-e az ahogy most élünk?
Na ugye, hogy nem?

Csak, hogy az eredeti témához igazodjak, itt van 2 videó a legutóbbi kitörésről:




1 megjegyzés :

  1. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
    666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

    VálaszTörlés