Hologram volt a WORLD TRADE CENTER-be csapódó repülő ?

A Pentagon nagyon gyakran használ hologramos megtévesztést (főleg az elmúlt 5 évben rendkívül felerősödött háborúkban az ellenség megtévesztésére, illetve nagyon gyakran hamis UFO-jelenségek előidézésére...amivel eltereli a figyelmet a valódi földönkívüli jelenlétről.)

De felmerül a kérdés: Elképzelhető, hogy ahhoz, hogy felrobbantsák majd, lebontsák az Ikertornyokat, szintén hologramos megtévesztést használtak? 



Amit már tudunk:
Az összehangolt akciót a CIA főhadiszállásáról a WTC 7 épületből irányították, majd azt is felrobbantva eltüntették a nyomokat. Az ügy pikanrtériája, hogy pont a 7-es épület lebontásán bukott el az egész hamis sztori, hiszen egyértelműen szabad szemmel is látható az irányított robbantás. A 2 torony esetében alaposabb vizsgálat és sok kirívó furcsaság után vált mára nyilvánvalóvá, hogy tele volt a bontást elősegítő robbanóanyagokkal (nanotermit), mely egy pár napig úgy izzott, hogy a tűzoltók sem tudták hová tenni a dolgot. Egyszer ki fog derülni és már nem kell sokat várni...



Kapcsolódó cikkek és teljes filmek:
* Loose Change 


Mi történt valójában 2001. szeptember 11-én Amerikában? A következő dokumentumfilm, amely talán a legjobb ebben a témában, segít megérteni az összefüggéseket.

* Az igazságért küzdők (PRESS FOR TRUTH) meghack-elték  New York hatalmas kivetítőit a 2011. szeptember 11. eseményei kapcsán. 


/Világ helyzete/

7 megjegyzés :

  1. Érdekes, mivel egy ekkora repülő nem hullik porrá, még ha felrobban is egy épületben. Az épület másik oldalán ki kellet volna jönnie, egy ekkora repülő simán áttöri azt az épületet akármekkora is volt szerintem.
    Illetve már hallottam olyat is, hogy a robbanásokkal sem stimmel valami, és a repülők mérete sem egyezik a "lyukakkal" túl kicsik a repülőkhöz képest.

    VálaszTörlés
  2. nem beleütközik, hanem egyszerűen eltűnik a repülő. rendesen átmegy az épületen, aztán robban. de látszik is hogy belülről robbantottak. nem pedig repülő ütközött. inkább a szememnek hiszek, mint a kormánynak

    VálaszTörlés
  3. Viszont a hang az egyetlen ok, ami miatt ez a tézis kérdőjeles nagyon is! Nem jött volna ki az épület másik oldalán, mert olyan lemezes rendszerrel lett felhúzva az egész, ami pont repülőgép-becsapódásra van kivitelezve, ebből is kiderül, hogy az épület nem dőlhetett volna össze. Alkotói hibára nem lehet támaszkodni, mert nem Magyarországon vagyunk, ahol a legtöbb dolgot félkészre csinálják... Azért arra kíváncsi lennék, ha a repülőgép hologram lenne, akkor mi történt az utasokkal?

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez már nagyon belemagyarázás! Ráadásul akkor a valódi repülő utasait is egyesével ki kellett volna iktatni..

    VálaszTörlés
  5. ha egyáltalán volt valódi repülő. a repülési nyilvántartást már semmiség meghamisítaniuk. mellesleg érdekes módon a repülőgépen utazott áldozatokról nem igazán hallottam, hanem csak a WTC ben és a környékén tartózkodókról. de lehet h csak nem kerestem eléggé, vagy elkerülte a figyelmemet, mert pár éve is arra figyeltem fel, h csak a repülő utasairól nem beszéltek. az utaslistáról sem hallottam h közzé tették volna, de odaírni pár nevet nem nagy ügy. ezt is ugyanúgy meghamisíthatják, mint a 2.vh zsidó áldozatait. az öregem szerint a győztesek írják a történelmet. Amerika győzött, így olyan színben tüntethette fel Hitlert ahogy akarta. több mint 6 millió zsidó áldozatról beszéltek, miközben alig lehetett több 300 ezernél. ráadásul Hitler seregében is voltak zsidó katonák. ha a történelmet így tudják hamisítani, egy terrorista támadás már semmiség a mai technológiával.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!!Èn erről most hallok először!Amerika sajàt magàt pusztìtja,csakhogy hàborùt generàljon egy àltala unszipatikusnak vélt országgal?Most ledöbbentem.

    VálaszTörlés
  7. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
    666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

    VálaszTörlés