Létezik egy nagyon jó angol kifejezés : SHEEPLE...Te ne légy az!

Létezik egy nagyon jó angol kifejezés : SHEEPLE ... Ez a People (emberek) és a Sheep (birka) szavak összevonásából jött létre. Azokra az emberekre mondják, illetve nyugodtan érthetjük azokat alatta, akik birka módjára élnek, semmivel nem foglalkoznak és mindent elhisznek, amit a TV-ben látnak. Ők gyakorlatilag az az emberfajta, aki naponta 3-5 órát nézi a TV-t, a TV-ben hallott dolgokról beszél, sőt saját véleményeként is az ott hallott dolgokat adja elő. 
Mielőtt még jót nevetnél, csak óvatosan, mert nagyon könnyen előfordulhat, hogy Te is egy vagy közülük, hiszen mindannyian beleesünk a csapdájukba és a többség ott is marad.

Ez a "Világ helyzete" oldal segítséget szeretne nyújtani Neked, hogy közelebb kerülj az igazsághoz és távolabb attól a hamis világtól, amit nyugodtan nevezhetünk Mátrixnak...(nem véletlen maga a film sem...de ez egy másik történet).

A modern társadalmakat tömegében alkotják ezek az elemek és a RENDSZERnek rájuk van a legnagyobb szüksége: hiszen ők azok, akik rabszolga módjára dolgoznak, fogyasztásukkal eltartják a rendszer működtetőit és a fennálló rendet soha nem kérdőjelezik meg. Hiszen az erre való GONDOLKODÁS képességét nem is használják

A rendszernek nagyon sokat segít, hogy ezek a SHEEPLE típusú emberek gyermekeiket is hasonló (amit mondanak, azt fogadd el...és jobb csendben maradni, mint szólni...illetve azt edd meg, amit eléd raknak és soha ne vágyj jobbra típusú) embernek nevelik. 

Jelenleg óriási háború dúl a színfalak mögött (úgy találkozhattok vele, mint "InfoWar"), mivel a tarthatatlan és kiszolgáltatott helyzet miatt megjelent egy felébredő embercsoport az egész bolygón, mely nem hajlandó behódolni ennek a globalista, elnyomó, mindent uniformizáló és hagyományos emberi értékeket elnyomó rendszernek. 

Két fronton zajlik a háború (egyelőre még békésen) : egyrészt csoportok (Russia Today - RT, David Icke, Alex jones, Jesse Ventura, Aaron Russo) és több ezer ismeretlen a maga módján próbál az igazsághoz közel álló (mivel az objektív igazság nehéz dolog) tudásról, eseményekről informálni minél több embert, mert az életünkről és az egészségünkről van már szó.
Hiszen a másik oldal: a globalista vállalatok és bankok érdekeit szolgáló hatalmak az egész világon ezen hangok elnyomásáért és az emberek megtévesztésén dolgoznak. Nagyon sikeresen, hiszen gondolkodásukban manipulált, TV és média által teljesen irányítható, kémiai anyagokkal megmérgezett, beoltott, bepermetezett és frekvenciák által besugárzott százmilliókról van szó.

Ezek léte sajnos bizonyított, ezért minél több embert szeretnék én is informálni ezekről !!! Semmi sem véletlenül történik, amin el szoktunk szörnyülködni (emberek fiatalon halnak meg; a család intézményét teljesen lejáratják, a TV ontja a jelentéktelen celebeket és a homoszexualitást, az obszcenitást (pl...Lady Gaga). És ezek csak morzsák, a jéghegy csúcsát jelentik, ezért kérlek nézz utána legalább a címszavaknak, amit ITT majd hallasz és rájössz, hogy igazat beszélünk mi, akik az EMBERISÉG FELÉBRESZTÉSÉN DOLGOZUNK.
Meg fogod látni, ha kilépsz a Mátrixból, hogy tényleg van egy másik valóság és el sem fogod hinni, eddig miért nem vetted észre. Nem a Te hibád! A Rendszer teszi ezt velünk oktatáson, elme-manipulációs technikákon és befolyásoláson keresztül. Azt hittük el eddig, amire azt mondták, hogy ez úgy van. De közel sincs úgy! Sőt...nagyon mély a nyúl ürege!Ez csak akkor lesz számodra is fontos, ha fontos az IGAZSÁG, fontos a CSALÁDOD EGÉSZSÉGE és a SAJÁT ÉLETED ugyanúgy. 
Mert JELENLEG EZ A TÉT.  
Innentől minden bejegyzés ebben fog segíteni azoknak, akik érdeklődnek egy kicsit is, illetve szeretnének csatlakozni. Mert hamarosan nagy szükség lesz mindenkire. Ez már nem fantázia, nem összeesküvés-elmélet, hanem a valóság. Politikától és vallástól teljesen mentes, hiszen ez a két dolog többet ártott évezredek alatt a civilizációnak, mint bármi más!

Most jött el az idő, hogy DÖNTS,  vagy maradsz ugyanaz a kis SHEEPLE, aki csak eszik, alszik, dolgozik, fogyaszt, majd minél előbb meghal.... 
VAGY....FELÉBREDSZ és GONDOLKODSZ...
AWAKENING THE WORLD. . EVERY HEART MAKES A DIFFERENCE

4 megjegyzés :

 1. Szia Eddy!Sajna vannak olyanok,akik nem is akarnak felébredni. A minap beszélgettem egy kollégámmal,meséltem neki pár dolgot,például a Lacerta interjúból is,aztán azt mondta,őt nem érdekli az igazság, a létünk hogyan és miértjeiről,jobb tudatlannak lenni.Annyira elképedek ilyenkor,de valóban rá kell jönnöm,van akinek így jobb.Nekem meg sokszor kifurja az oldalam a kíváncsiság,és azt hiszem minden zsigeremben érzem a sok hazugságot,félrevezetést,és nem szeretnék tudatlanul meghalni! Jó lenne megélni a változást,persze én is beletartozom a "birkák" közé,a mindennapi életet tekintve,dolgozunk a megélhetésért,és féltem a gyerekeimet,és nem vagyok túl optimista sem a változások terén! Persze mint tudjuk a remény hal meg utoljára!!!Köszi a cikket!! Üdv. pepe

  VálaszTörlés
 2. Igen, a remény hal meg utoljára, de a naphal meg először. xD
  Tényleg van pár ember aki nem akar felébredni, csak engem már piszkosul dühít a tudatlanságuk.
  Egyszerűen nem tudom eltűrni, h az emberiség ilyen birka módjára él, fogyaszt, engedelmeskedik. Értem én, hogy nem akarsz tudatlanul meghalni, de én egyszer úgy akarok meghalni, hogy tettem is az EMBEREKÉRT, és a kizsákmányoló, hazug KORMÁNYOK ELLEN.
  Egyszerűen így nem lehet élni. Pont abban az újkori ébredő generációban vagyok, és pont abban a korban, h el kell döntenem mihez kezdek az életemmel. Nem vagyok hajlandó elfogadni azokat a dogmákat amiket belénk nevelnek, mint pl: "tanulj 20 évig, dolgozz minden nap, legyen családod, majd dolgozz életed végéig, és halj meg mint egy tehetetlen rabszolga, úgy h semmit sem tettél a világért." na jó a családdal épp nincs bajom, az természetes dolog. Egy ideig én is "birka" voltam, aztán elkezdtem ébredezni és lassan, de kitörtem ebből az egészből. Most még próbálom elviselni, de eljön az ideje a változásnak, mikor az emberiség egyként lázad fel, és szabad lesz. :D

  VálaszTörlés
 3. hoppá kicsit elragadtattam magam. mind1. de a lényeg, h sz@r a világ, jelenleg sz@r a társadalom, de már kezdjük kiásni magunkat a latrinából. Előbb-utóbb ki is kerülünk. :D

  VálaszTörlés
 4. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
  666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

  VálaszTörlés