A Holokauszt


Mint már ígértem, leírom a véleményemet a 2. világháború elindulásáról és ha már így benne vagyok, akkor hozzácsapom a Holokausztot is. Rendesen összefügg.

Mindannyian megtanulhattuk az iskolában, hogy Adolf Hitler, a náci diktátorként hírnevet szerzett úriember több millió zsidó kivégzését rendelte el. Mégis, milyen ok vezette ezt a már már nem is embert, hogy parancsot adjon 6 millió ember kivégzésére, üldöztetésére?

Az általánosan elfogadott ok, hogy Adolf egyszerűen antiszemitaként eliminálni akart minden zsidót, majd a többi emberfajtát szép lassan, hogy teret biztosítson a tökéletes árja faj (indoeurópai) létrehozására.

Az árja faj elméletről itt bővebben:
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81rja_fajelm%C3%A9let

Nos, nem hinném hogy egy embernek érdeke lenne kiirtani egy egész fajt csupán mert nem tetszésének tárgya. Itt van egy másik dolog amit böngészés közben találtam:

Az 1933. március 24-én kiadott Daily Express napilapban az alábbi szerepel:
Judea hadat üzen Németországnak- s alább ez olvasható- A világ összes zsidója egyesül.

A nemzetközi zsidó vezetőség úgy gondolta, hogy az új német kormány könnyen
kiprovokálhat egy esetleges zsidóellenes szemlélet, úgymond felkelés kialakulását. Meg kell jegyeznem azonban, hogy ezen események még Hitler hatalomra jutása előtt történtek, mielőtt megkezdődött volna a híres holokauszt forgatókönyv, a mészárlás, stb.

Még a németországi Verein (Zsidó Központi Egyesület) is megvitatta ezt a kérdést (melyet mellékesen Németországon kívüli zsidó vezetők ötlöttek ki). Később a Verein egy nyilatkozatban közölte, hogy a felelős kormányzati hatóságok nincsenek tisztában a veszély helyzettel, mondván „nem hisszük, hogy német polgár társaink hagynák magukat belevinni zsidó ellenes szervezetekbe”.

Ennek ellenére az Egyesült Államok és Nagy Britannia vezető zsidósága elhatározta, hogy szükséges afféle „háborút” indítani Németország ellen. Ezután elkezdődött a bojkott. Március 12-én az Amerikai Zsidó Kongresszus bejelentette 27-i tiltakozását a Madison Square Garden-re. Majd 23-án 20.000 héber vonult fel New York Városháza elé. A bojkott és tiltakozás persze nem a német kegyetlenkedések ellen folyt (nem is voltak ilyenek), hanem a németek árucikkei ellen. Ezzel jóformán (az egész világon) egy gazdasági és pénzügyi háborút indítottak el Németország ellen. Hangsúlyozom, ekkor még nem történt semmi zsidó ellenes Németországban.

A hivatalosan március 24-én kezdetét vett bojkott a német árú, ipar stb. ellen nem csupán egy napig tartott, amire már Németországnak válaszolnia kellett. Dr. Goebbels, propaganda miniszter április 1-re egy napos bojkottot rendelt el a zsidó kézben lévő üzletekre Németországban. Kijelentésében szerepelt, ha a „támadások” véget érnek, a zsidó üzletekről is feloldják a bojkottot.

Hitler maga is válaszolt március 28-án a fenyegetésekre. Itt egy kis részlet:
„Határozottan hajmeresztő az a hazugság és rágalom, melyet Németországról szólnak. Szörnyű történetek megcsonkított zsidó holttestekről, kivájt szemekről és levágott kezekről keringenek azon céllal, hogy a német nép rossz hírnévre tegyen szert a világban már második alkalommal, mint ahogy már sikerrel jártak egyszer 1914-ben.”

A forrás a fentebb leírtakhoz:
http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

Persze ezen az oldalon bővebb információt talál az ügyben (aki megnézi, tehát nézd meg), s rájöhet még másra is Németország és a cionisták kapcsolatáról. Az oldal el van látva további forrás anyaggal(tehát azokat itt nem fogom feltüntetni).

Most már tudjuk, valószínűleg miért alakult ki a holokauszt, a zsidók üldözése.(legalábbis valószínűbb mint az egyszerű utálat)

De még mindig nem tudjuk hány kizárólag zsidó származású áldozata volt a nácik vérengzésének. Az általánosan elfogadott adat 6 millió fő. Nekem kicsit sok.
Ezen okán utánanéztem a Vörös Keresztnek, s hogy mit is adományozott az USA beli Holokauszt Múzeumnak. Ezt a pár oldalt találtam csak a neten:

Ez egy angol nyelvű kiadás, nehezen látható de a végösszeg (ha lehet ilyet mondani) kb 271 ezer.

http://wiki.majorityrights.com/_media/holocaust/red_cross_2.jpg?cache=cache&w=599&h=535

S itt egy másik hasonlóan érdekes lap a dokumentumból, ezúttal német nyelven. A legnagyobb szám amit ezekből kapunk a 373.468 halott.

http://joedresch.files.wordpress.com/2010/04/redcross.jpg

Az én véleményem a holokauszt történetével (miután kiderült hogy Anna Frank naplója is egy kitaláció) és a 6 millió fő kivégzésével kapcsolatban, hogy mindez átverés. 1943-ban az angol sajtó 3 millió zsidó kivégzéséről beszélt, később irdatlanul magas 9 milliós számokkal is dobálóztak (ez már nem csak Anglia), s a most elfogadott nézet a 6-os. Úgy gondolom a háború elég szörnyű volt minden oldalnak, nem egy nő vesztette el férjét, vagy gyermek szüleit, tehát nem azt kéne bizonygatni kinek jár a nagyobb "sajnálat". Persze a sok anitszemitázás meg nácizás könnyen eltereli a figyelmet a Gázában történő dolgokról...

Mást is találtam, miszerint 150.000 zsidó származású katona is harcolt Hitler seregében.
(
http://just-another-inside-job.blogspot.com/2007/04/150-000-jews-in-hitlers-army.html)

Összességében amit itt leírtam az én véleményem is. Az első és második világháborúban nem csak ott folyt harc ahol láttuk, nem csak a csatatéren, hanem a színfalak mögött is, és amint a "holokauszt" is igazolja számomra, sokszor ezek a "hátsó csaták" voltak a perdöntők.


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése