Kísértetjárta barlangok az Egyesült Államokban

A temetőkben és a történelmi helyszíneken általános jelenség a kísértetjárás. Azonban nem csak ott fordulhatnak elő kísértetek. Az Egyesült Államokban két olyan barlang is van, amely valószínűleg kísértetjárta hely.

A mamut barlang szelleme

A Kentucky államban található mamut barlang a világ leghosszabb barlanghálózata. A legenda szerint, aki belép a barlangba korántsem marad egyedül.


1925-ben a felfedező, Floyd Collins életét veszítette a barlangban. Két hétig próbálták megkeresni, de nem sikerült megtalálniuk, később csak a testét fedezték fel, amelyet a család a hátsó kertben hantolt el. Azonban 1929-ben valaki ellopta a férfi holttestét a kertjükből, később azonban megtalálták maradványait. Sokan úgy gondolják, hogy Floyd maga kísért a járatokban. Páran hallani vélték sikolyait a barlangban. Valaki azt is elmesélte, hogy Floyd kísértete mentette meg az életét a helyszínen.

A Bell Witch barlang kísértete

A Bell Witch kísértetek az Egyesült Államok leghíresebb szellemtörténeteihez tartoznak. A legenda szerint 1817 és 1821 között egy gonosz lélek terrorizálta a Bell családot. Először egy furcsa állatot fedeztek fel a birtokukon, sóhajokat hallottak az erdőből. Később az idősebb John Bell és lánya, Besty sérüléseket is szenvedett. John Bell 1820-ban halt meg furcsa körülmények között.


Manapság meg lehet látogatni a család kabinjának másolatát és a barlangot, amely állítólag kísértetjárta. Sok esetben a fényképezőgépek nem működnek a barlang bejáratánál, homályos képeket készítenek. Sok látogató hallotta már a nevét visszhangozni. Állítólag szerencsétlenséget hoz a hely látogatása.


bizzariummagazin.blogspot.hu

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése