Minden idők legrejtélyesebb magyar UFO esete

A hajmáskéri incidens titkára mind a mai napig nem derült fény. Az esetről több hazai és külföldi forrás is említést tesz.

Ezek szerint 1975 tavaszának – április vagy május – egyik estéjén a hajmáskéri katonai laktanya őrparancsnokát riasztották, hogy két őrkatonának nyoma veszett.

Mivel a bázison egy olyan eszközt üzemeltettek, amellyel jelzéseket lehetett küldeni, illetve venni egy katonai célokat szolgáló műholdról, az őrparancsnok azonnal riasztotta a készültséget és a két őr keresésére indultak.

A kép csak illusztráció!
Az egyiküket megtalálták egy bokor tövében. Ez a katona magán kívül volt, reszketett félelmében és láthatóan “becsavarodva” olyasmit kiáltozott, hogy (társát) “elvitték a fekete barátok!”

A fiatalembert azonnal a katonai kórházba szállították, ahol többen is kihallgatták és családja tagjai is csak hat hónap elteltével látogathatták meg. Édesanyja szerint még ekkor is csak az apró fekete barátokat emlegette rémülten és attól tartott, hogy őt is elviszik.

Számos kutató szerint a fekete barátok valójában a közismert fekete csuhás ufonauták lehettek. A hír valódiságát és az eset megtörténtét a kutatóknak sohasem sikerült igazolniuk.

RYUFOR Archívum

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése