Rózsaszín öltönyös szellemet fotóztak le véletlenül

A texasi nő, igazán kísérteties meglepetésben részesült, amikor felfedezte, hogy okostelefonjával készült fotói között van egy szellemet ábrázoló kép is.

Marcella Davis Clevelandből az unokaöccsét próbálta lefotózni az iskola előtt, amikor a srácnak már elege lett belőle és hátat fordítva megkérte a nőt, hogy hagyja abba. Később Marcella Davis lánya nézte át a telefonon levő fotókat, amikor felhívta anyja figyelmét arra, hogy az egyik képen furcsa jelenség látható világos rózsaszín hetvenes évekbeli öltönyben.


“Számomra ez inkább elképesztő volt, mint félelmetes” – nyilatkozta a nő, a Houston Chronicle -nak. A két tizenéves tinédzser anyukája egyáltalán nem ért a telefonokhoz, azt is lánya mutatta meg neki, hogyan kell egyáltalán felnagyítani a képet.


Jobban megvizsgálva a képet, olyan mintha a rózsaszín öltönyös férfi mellett egy nő alak is felfedezhető lenne. A szkeptikusok azzal vádolják a családot, hogy vagy a nő maga, vagy a lánya, egy olyan mobiltelefon applikációval mint a GhostCam, manipulálta a képet. Marcella ragaszkodik hozzá, hogy fogalma sincs róla hogyan kell használni egy ilyen programot. “Esküszöm, nem csináltam semmit a képpel!” - nyilatkozta.

/hir.ma/

1 megjegyzés :