Jelzőfényekkel lőttek egy dél-afrikai bázis felett lebegő UFO-ra?

A hat kilométer szélesre becsült ismeretlen tárgy a beszámoló szerint negyven percen keresztül lebegett a katonai létesítmény felett.
Az esetet hatvan kilométernyi távolságból figyelő szemtanú szerint több száz jelzőfényszerű lövedéket lőttek a földről az UFO irányába.


A World News Tomorrow tudósítása szerint egy hatalmas méretű azonosítatlan repülő objektumot vettek videóra a múlt szombaton, amint a dél-afrikai Cape Town városa közelében található Simon’s Town Haditengerészeti Bázis felett lebegett. Az eset április hatodikán, este kilenc óra körül történt, amelyről a felvételt is készítő szemtanú azt mondta, a mintegy 6 km(!) szélességűre becsült lebegő tárgyat szabad szemmel alig lehetett észrevenni, alódi méretei és formája csak infra kamerán keresztül váltak láthatóvá.

A névtelenséget kérő szemtanú elmondta, az UFO korong, vagy talán V-alakú lehetett, kék, sárga és vörös fények villództak rajta és semmiféle hangot nem lehetett hallani felőle. Állítása szerint először azt hitte, csak egy kikötői daru, de ezt később egyértelműen kizárta, mivel azok sosem dolgoznak sötétben.

(Eredeti mérethez kattints a képre)

A rossz minőségű videót - annak készítője szerint - a haditengerészeti kikötőtől mintegy hatvan kilométernyi távolságból, az öböl másik felén található False Bay-ből rögzítették, de a szemtanú szerint onnan is jól lehetett látni, ahogy több száz jelzőfényszerű lövedéket lőttek az UFO alatt fekvő bázisról a felettük lebegő objektum irányába, bár azt nem tudta megerősíteni, hogy valóban a lebegő tárgyra céloztak vele.

Az esetről beszámoló dél-afrikai hírportál azt írja, a történtekkel kapcsolatban megkeresték a Simon’s Town Bázis sajtóügyeletesét, aki azonban semmit sem tudott az ismeretlen lebegő objektumról, ahogy arról sem, hogy akár csak egyetlen lövést is leadtak volna aznap este a bázisról.

A World News Tomorrow kiemeli, az elmúlt hónapokban megnőtt az öböl környékén történt UFO észlelések száma, különösen február hónapban érkezett sok bejelentés azonosítatlan repülő tárgyak feltűnéséről. A portál szerint a hasonló észleléseket a dél-afrikai Hírszerző Ügynökség kötelessége kivizsgálni, akik állítólag már hozzá is láttak az eset érdemi vizsgálatához.


/ittvannak.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése