Egy harmadik tanú is megerősítette Obama részvételét a CIA ugrószoba programjában a 80-as évek elején

Egy harmadik tanú is megerősítette, hogy az Amerikai Elnök Barack H. Obama résztvevője volt a CIA teleportációs "ugrószoba" programjának az 1980-as évek elején.

Bernard Mendez egy Vancouverben tartott szemináriumon tette ezt a kijelentést, melyet az ExoUniversity.org égisze alatt tartottak meg.

A szemináriumon Mendez kijelentette, hogy Obama, az egykori DARPA igazgató Regina E. Dugan, Andrew D. Basiago és William B. Stillings részt vettek egy ugrószoba kiképzőcsoportban Ed Dames őrnagy vezetésével a Siskiyous Főiskolán 1980 nyarán.

Bernard Mendez azt is elmondta, hogy Obamával és Basiagoval együtt őt is teleportálták az 1981 és 1983 közötti ugrásokban, amikor Obama és Basiago főiskolai hallgatók voltak.

Abban az időben Mendez, aki különleges asszisztensként szolgált egyszer Richard M. Nixonnak, az ugrószoba programot vizsgálta az amerikai hírszerző közösség számára.

Egy 2011 november 8-án készült riportban jelent meg először Basiago és Stillings azon állítása, miszerint Obama együtt szolgált velük az ugrószoba programban a 80-as években.

Bernard Mendez (balra) és Andrew D. Basiago (jobbra mikrofonnal)

A két időutazó később megjelent a Coast-to-Coast AM késő esti beszélgetős rádiójában Laura Magdalene Eisenhower műsorában, aki Dwight D. Eisenhower elnök unokája, hogy megvitassák az Egyesült Államok titkos űrprogramjában való részvételüket.

Dames őrnagy tagadta részvételét az ugrószoba programban.

2012 januárjában Tommy Vietor Nemzetbiztonsági Tanács szóvivőn keresztül Obama is tagadta, hogy részt vett volna a CIA programjában.

A Mendez által adott nyilatkozatok, melyek megerősítették a CIA ugrószoba programjának létezését és Dames őrnagy, valamint Obama benne játszott szerepét, közvetlenül megcáfolják ezeket a tagadásokat.

Más résztvevőket is azonosított Mendez és Basiago, többek közt Dugan-t (aki most a Google egyik vezetője), úgymint a női program résztvevője, az elnöki család egyik tagja, aki nem erősítette meg, de nem is tagadta a CIA programban való részvételét.

A kérésre, hogy kommentálja Obama hallgatását azon állításokkal kapcsolatban, hogy három másik ugrószoba résztvevővel ő is tagja volt a csapatnak, Basiago kijelentette: "Obama elnök azzal kampányolt, hogy a közigazgatást átláthatóvá fogja tenni. Neki most teljesítenie kell ezt az ígéretét és el kell ismernie, hogy együtt szolgált velünk az ugrószoba programban."

Az 1980-83-as CIA ugrószoba program

Az ExoUniversity.org szemináriumának ideje alatt Mendez elmondta, hogy az ő feladata volt, hogy értékelje a CIA ugrószoba programjában fellépő eltéréseket, melyeket az USA keleti és nyugati parti ugrószobáiból jelentettek. A keleti parton New York-ban, a nyugati parton El Segundo-ban, Kaliforniában volt az ugrószoba.

Mendez szerint az ugrószoba technológia a szürke földönkívüliektől került az amerikai kormányhoz. A nyugati és keleti parti ugrószobából több mint 40 incidenst jelentettek havonta a résztvevők sérülései miatt, melyeket a teleportáció során fellépő ismeretlen környezet okozott. Azonban néhány nappal azután, hogy a teleportációs ugrások megtörténtek, a résztvevők sérülései egyszerűen eltűntek.

Mind a keleti, mind a nyugati parti CIA ugrószoba energiavesztést tapasztalt ugyanakkor, amikor az Ohioban található kontroll szobából azt jelentették, hogy mindkét parti ugrószoba normálisan működik. Arra gondoltak, hogy az ugrószoba technológiát - a szürke földönkívüliek - lehet, hogy titokban zavarják a teleportáció közben, az ohioi kontrolll szoba irányítóinak tudtán kívül.

Az amerikai kormány Mendezt alkalmazta, valamint egy értékelő csoportot, melynek tagja volt több neves amerikai asztronauta, hogy kiderítsék ezeknek a különbségeknek az okát, és meghatározzák az ugrószobák igazi célpontjait.

Basiago és Stillings is megerősítették, hogy Mendez egyszerre volt aki velük együtt ugrott, valamint szövetségi nyomozó, akinek elsődleges feladata volt megválaszolni, hogy mi a baj az ugrószobákkal.

Mesterséges Kvantum Környezetek

Amikor 1980-ban megérkezett a Siskiyous Főiskola ugrószoba kiképző osztályába, Mendez kikérdezte Dames őrnagyot hírszerzési feladatáról, hogy értékelje a programot.

Ezután elkezdett egy sor tesztugrást a nyugati parti ugrószobából. Az egyik ilyen tesztugrást Obamával és Basiagoval egy planetáris környezetbe, talán a Marsra gondolták eredetileg, amire kiképezték őket. Mendez visszaemlékezett arra, amikor Obamát kilőtték az ég felé, a fellobannás visszapattant a kb. 10 méterre lévő plafonról jelezve, hogy a három utazó teleprtálódott egy mesterséges környezetbe. A pontos hely, ahol ez a környezet volt bizonytalan, és lehetett akár egy égitest, például a Mars, vagy egy szabadon álló holografikus környezet az űrben.

Mendez többszöri ugrás után meghatározta, hogy az ugrószobák célpontja nem a Mars volt. A Mars pozíción kívül volt, amikor a legtöbb ugrás megtörtént. A légkör oxigénhiányos volt, mely az emberi élethez szükséges. A felszíni gravitáció erősebb volt, mint amilyen a Marson lett volna. A hőingadozás a Marson (-115 és 107 °C között) ami várta volna őket, nem élhető túl. A marsi ionoszféra hiánya sugárfertőzést okozott volna az ugróknak.

Arra a következtetésre jutott, hogy az ugrószobák a program résztvevőit egy "mesterséges kvantum környezetbe" vitték, mely kifejezést Mendez találta ki, hogy leírja azt a téridő-kontinuumot, ahol a szürke földönkívüliek hoztak létre egy "mesterséges holografikus planetáris tartományt."

Az ExoUniversity.org szemináriumán Basiago kijelentette:

"Ahogy Bernard Mendez elmondta, az ugrószobák nem a Marsra vittek, hanem egy téridőbe "dobtak be", amit a szürke földönkívüliek hoztak létre, amit az Apollo űrhajósai "nyílásoknak" hívtak.

"Ezek a "nyílások" vagy rések a téridőben mesterséges kvantum környezeteket tartalmaztak, melyekben a szürkék tárolták események forgatókönyveit, melyek különböző időpontokban és bolygókon zajlottak, köztük a Földön és a Marson."

Az ugrószoba program eredménye Mendez szerint egy földönkívüli-ember közös projekt a szürkék és az amerikai kormány között, melyben a szürkék által kiválasztott fiatal amerikaiak vettek részt, majd a CIA képezte ki őket.

"Ez a megdöbbentő kijelentés azt jelenti, hogy Barack Obama elnök egy kontakta, akit a szürke földönkívüliek választottak ki, hogy részt vegyen a titkos űrprogramban." - kommentálta Basiago.

Új föld a téridőben

Mendez szerint az amerikai kormány 153 "mesterséges kvantum környezetet" azonosított, melyet a szürkék építettek a Föld környezetében a felszíntől 650 kilométerre, valamint a felszínen és a felszín alatt.

Mivel ezek egy új földet foglaltak magukban, melyek területileg megszerezhetők, az amerikai kormány aktívan fedezte fel és vizsgálta ezeket a környezeteket azzal a céllal, hogy azokat az Egyesült Államok részévé tegyék.

Mendez azt a feladatot kapta, hogy tárgyaljon a szürkékkel az értékelő misszió részeként. A tárgyalások során a szürkék jelezték, hogy a "mesterséges kvantum környezet" rendszert azzal a céllal építették, hogy kondicionálják és oktassák az emberiséget, hogy képes legyen fenntartani jövőbeli szerepét a szervezett intelligens civilizációk között a térben és a interdimenzionális civilizációk között a multiverzumban.

Egy utazó ellentétes álláspontja

Az ExoUniversity.org által szponzorált kerekasztal beszélgetésen részt vett mindhárom résztvevő - Mendez, Basiago és Stillings. Stillings megosztotta nézőpontját, miszerint az ugrószobák valódi célja a Mars volt.

Stillings azzal érvelt, hogy a Mars holdjait a Phoboszt és a Deimoszt a megfelelő helyen és pályán lehetett látni az égen, és az egyik ugró Courtney M. Hunt egyszer megjegyzte, hogy a Viking-2 körülbelül 30 kilométerre van az ugrószoba infrastruktúrájától, amit az ugrók "dugóhúzónak" hívtak, a spirális szerkezete miatt. Ezek azt mutatták, hogy az ugrók az igazi Marson voltak, nem pedig egy szimulációban.

A NASA-ra nem tudtak számítani, hogy pontos adatokat nyújtson a Marsról, jelentette ki Stillings, hivatkozva az űrügynökség azon állítására, hogy a légköri nyomás csak nyolc millibar. Egy ilyen légköri nyomás nem lett volna elegendő ahhoz, hogy a Marsjárókat, a Spiritet és az Opportunityt ejtőernyővel a felszínre juttassák.

A kozmikus szintű közzétételi esemény

Basiago, aki szorgalmazta azokat az erőfeszítéseket, hogy az amerikai ugró utazók tegyék közzé és osszák meg tapasztalataikat a nyilvánossággal, Mendez állításait egy "kozmikus szintű közzétételi eseménynek" nevezi.

Basiago a maga részéről úgy gondolja, hogy Mendez és Stillings mindketten kezükben tarják az igazság kulcsát. Úgy gondolja, hogy mivel az ugrószobák eredete és működése ismeretlen, néha a Marsra is ugorhattak, máskor viszont a szürkék terelték őket a szintetikus kvantum környezetbe, ahol a szélesebb Univerzum vizsgálatával válaszokat kaphattak az emberek.

Basiago kijelentette:

"A harmadik lehetséges magyarázat, hogy a CIA ugrószobái, melyeket az Egyesült Államok a szürke földönkívüliektől kapott, olyan berendezések voltak, melyeket időnként a szürkék irányítottak. Néha a Marsra érkeztünk, máskor az ugrószobák egy mikro-univerzumfélébe teleportáltak bennünket, ahogy ezt Bernard Mendez leírta."

Ezen magyarázat alátámasztására Basiago utalt arra a tényre, hogy a szürkék megfigyelték az amerikai téridő tevékenységet, melyeket néha érzékeltek szondák segítségével, melyek időutazó technológiát használtak, miközben a DARPA Pegasus Projektjében mint gyerek vett részt az 1970-es években.

Arra a tényre is utalt, hogy energiaveszteséget észletek azokban az időpontokban, amikor az ugrószobák látszólag normálisan működtek. Ez arra utalhat, hogy működés közben a szürkék eltérítették az ugrásokat a Marsról valahova máshová.

Basiago kijelentette, hogy mióta a NASA hazudik a Mars természetes körülményeiről, amely meghatározza Mendez "máshol" értelmezését a CIA ugrószoba programjáról vagy Stillings "Mars" értelmezését, ettől függ a hivatalos nyilvánosságra hozatal.

Basiago megfigyelése:

"Amink most van, az három ugrószoba résztvevő megosztott tapasztalata... A Marsra képeztek ki bennünket 1980 nyarán, és a tartomány, ahol látogatók voltunk 1981 és 1983 között, bizonyosan úgy értelmezhető, hogy a Mars volt. Amivel most viaskodunk, Bernard állításával kapcsolatban, hogy az amerikai kormány nyomozót kért fel, hogy tanulmányozza a projektet, majd felfedezte, hogy nem a Marson voltunk látogatók, hanem a Mars architektúrájának szürkék általi szimulációjában, egy buborék univerzumban... Ez egy nagyon provokatív állítás, de mivel Bernard Mendez és Brett Stillings és én, akik mindannyian a projekt résztvevői voltunk, érdekünk az igazság, ami most lehetővé teszi mindhármunk számára, hogy a nyilvánosság elé tárjuk megértését mindannak, aminek a részesei voltunk... Még ha az nem is a Mars volt, ahol jártunk, mindhárman egyetértünk abban, hogy ez egy bolygón kívüli hely volt a téridőben."

Obama, mint egy előre azonosított időutazó CIA ügynök

Bernard Mendez részletes vallomása, miszerint 1980-83-ban nem csak Barack Obamával együtt vett részt a CIA ugrószoba projektjében, és Obama részese volt olyan ugrószoba kísérleteknek, amiben próbálták meghatározni, hogy az ugrószoba hová teleportál, további megerősítést nyújt arra vonatkozóan, hogy Barack Obama 19 évesen részt vett egy szigorúan titkos, kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági projektben, és folytatta munkáját, egy életen át tartó CIA ügynökként.

Logikus tehát, hogy az Obama adminisztráció egy ilyen magas szintű ügynököt Tommy Vietort, a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivőjét használt arra, hogy tagadja 2012 január 3-án, miszerint Obama részt vett az 1980-as években a CIA ugrószoba programjában.

A CIA ugrószoba program és eredete a szürke földönkívüli fajjal együtt, akikkel az amerikai kormány az ember-földönkívüli összekötő programot folytatta, a legnagyobb nemzetbiztonsági kérdés az Egyesült Államok kormánya számára.

A CIA és az amerikai nemzetbiztonsági apparátus Barack Obama elnök körül minden tőle telhetőt meg fog tenni a 2012-es választási évben, hogy eltüntesse a bizonyítékokat arra vonatkoóan, hogy Obama része volt egy titkos teleportációs programnak szürke földönkívüli technológia használatával, hogy eljussanak mesterséges kvantum környeztekbe, olyan helyekre, melyeket a szürke földönkívüliek hoztak létre.

A CIA apparátus bizonyítékokat tüntetett el, hogy Obama az 1980-as évek óta teljes idejében CIA ügynök, arra alkalmazták, hogy beszivárogjon, és ellenőrzéseket hajtson végre, valamint beszámoljon közösségi aktivistákról, baloldali, afrikai nacionalista és iszlamista körökről.

A CIA apparátusának bizonyítékai vannak arra, hogy Obamát előre meghatározták 1971-ben a kvantum hozzáférésű időutazás használatával mint leendő amerikai elnököt, és lényegében 1980 óta végzi CIA munkáját.




/Új világtudat/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése