Időjárás háborúk

Az elmúlt évtized, különösen hazánkban az idei március eseményei arra sarkalltak, hogy írjak egy kis elemzést az időjárás manipulálásáról, és egyes országok elleni gyakorlati alkalmazásáról.

Egyesek fejében esetleg megfogalmazódhat olyasmi, hogy "ez csak egy buta összeesküvés-elmélet", aztán vállat vonva visszaültök ufókról és szellemekről olvasgatni (csak azért nem tévézni, mert akik ide tévedtek, remélhetőleg már búcsút intettetek a villogó zajládának), de amikről itt írni fogok, mind tények, és a feltételezést inkább rátok hagyom. :)

Először is nézzük meg az utóbbi évtized legextrémebb időjárási anomáliáit és természeti katasztrófáit:

Dátum Esemény Leírás
2003. Jún. 1. -
2003. Aug 31.
Európai hőhullám
Áldozatok száma: több mint 35.000 fő
2003 Augusztusában mérték a legmagasabb
átlag hőmérsékletet az északi féltekén.
Franciaország járt a legrosszabbul,
ott hozzávetőleg 14.000-en haltak meg.
2003. Dec. 26.
Bam város (Irán) földrengés
Magnitúdó: R.S. 6,6 
Áldozatok száma: 26.971 fő
A legtöbb embert álmában érte a vég, a térség épületeinek
80%-a ment tönkre vagy pusztult el.
Hozzávetőleg 1 milliárd $ kár.
2004. Dec. 26.
Ázsia, földrengés és szökőár
Magnitúdó: R.S 9,3
Áldozatok száma: 230.000 fő
A földrengés okozta szökőár Indonéziából,
Szumátra partjaitól indult. Cunami előrejelző rendszer
nem volt kiépítve, így teljesen felkészületlenül ért mindenkit.
2005. Aug. 29.
USA, Katrina hurrikán
Áldozatok száma: 1.836 fő
A hurrikán a keleti partot érintette,
a legnagyobb kárt New Orleans szenvedte el.
Amerika történelmében ez a legnagyobb feljegyzett
természeti katasztrófa.
A kár közel 100 milliárd $.
2005. Okt. 8.
Pakisztáni földrengés
Magnitúdó: R.S 7,6
Áldozatok száma: 74.500 fő
A rengés Kashmir régióban esett meg,
egy szombati napon. Pakisztánban a szombat
tanítási nap, így az áldozatok többségben gyerekek,
akik az összeomlott iskolaépületekben rekedtek.
A rengés miatt 3 millió ember maradt otthon nélkül.
2008. Máj. 2.
Nargis Ciklon, Myanmar
Áldozatok száma hozzávetőleg: 140.000 fő
193 km/h-s szél pont a legsűrűbben lakott területeket érintette.
Az épületek 95%-a elpusztult
2008. Máj. 12.
Sichuan-i földregés (Kína)
Magnitúdó: R.S 7,9
Áldozatok száma: 68.712 fő
Eltűntek száma 17.921 fő
Mivel a rengés dél-körül jött, sokan az áldozatok közül
az iskolákban rekedt gyerekek.
2010. Márc. 20
Az Eyjafjallajökull vulkán kitörése
A vulkán Izlandon található.
A dátumhoz csak az első kitörés időpontját írtam,
de folytatódott április 15-én is, majd lecsendesedett,
de a vulkán továbbra is aktív.
A vulkáni por és hamufelhő legnagyobb része
Európát érintette, megbénítva ezzel a nyugat felé történő
teljes légi közlekedést
2010. Jún. 30 -
2010. Aug. 30.
Oroszországi hőhullám
Áldozatok száma hozzávetőleg: 15.000 fő
2010-ben volt Oroszország legmelegebb nyara 1950 óta.
Azonban legtöbben nem is a hőségtől, hanem a szmogtól,
és a városok felé terjedt erdőtüzek füstjében fulladtak meg.
2011. Márc. 11
Japán földrengés és szökőár
Magnitúdó: R.S 9,0
Áldozatok: több mint 12.000 fő
Eltűntek: több mint 15.000 fő
A rengés epicentruma Tohoku régió nyugati
partvidékén volt, hipocentruma 24 km-es
mélységben. A rengést nem sokkal később egy szökőár
is követte,  néhol 10 km-t is behatolva a szárazföldre.
A Japán Meteorológiai Intézet szerint ez volt a valaha
volt legnagyobb földrengés Japán közelében.
Magyarországon csak a műszerek érzékelték.

2012-ről már nem is beszélve, ami gyakorlatilag a katasztrófák éve volt. RS: 7,0-s és annál nagyobb rengések egész sora, Extrém hideg tél Európában és az USA-ban. Egyes helyeken árvíz, Hazánkban pedig olyan aszály, ami több 100 milliárdos kárt okozott az országnak az USA-ban pedig lecsapott a Sandy hurrikán,

És majdnem kihagytam a legaktuálisabbat, Legnagyobb nemzeti ünnepünkön, Március 15-el kezdődően: Minusz fokok, és hóviharok az ország egész területén, autókkal teli utakat temetett maga alá a hó, és a kormányunk "hatalmas" segítségének köszönhetően (ami egy jól irányzott SMS), országos méretű facepalm- és felháborodáshullám söpört végig az ország területén. De mindenki megmenekült "hála" a Labancoknak, akik nem SMS-t hanem hókotrókat küldtek.

És ezzel még nincs vége, a Vidékfejlesztési minisztérium képviselője előterjesztett egy törvényt, miszerint betiltanák, pontosabban állami monopóliummá tennék a közösségi időjárás jelentést.
Részletek: http://www.idokep.hu/hirek/meteorologiai-torveny-hohelyzet

Mint látható, a természeti katasztrófák az utóbbi időkben indokolatlanul megnövekedtek, és többségében ott csaptak le, ahol majdhogynem a legtöbb halálos áldozatot és anyagi kárt követelhetik az adott országban. Megjegyzem ez az itthoni márciusi hóhullám valószínűleg a termés nagy részét is elpusztította.

A HAARP rendszer:

A HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program = Nagy frekvenciájú aktív ionoszféra-kutató program) egy hivatalosan tudományos céllal felállított antennaerdő Alaszkában, amely ma már valószínűleg több millárd wattos elektromágneses hullámokat képes „fellőni” az ionoszféráig.

  • Az első lépésben pontosan meghatározott frekvenciájú rádióhullámokkal besugároznak egy nagyobb területet az ionoszférában, ami ettől felmelegszik és megemelkedik, így a továbbiakban mint gyűjtőlencse ill. erősítő fog majd működni. 
  • A második lépésben pontosan adagolt „csomagokban” a célnak megfelelő frekvenciájú és az előállított „lencse” domborulata alapján kiszámított irányított pulzáló hullámokat bocsátanak ki. 
  • A harmadik fázisban ez a hullám a „lencséről” megerősödve visszaverődik és a földfelszín szinte bármelyik pontját elérheti, hihetetlen energiamennyiséget adva ott át. Ezt az elektromágneses energiacsomagot más beavatkozásokkal (pl. műhold, lézer, stb.) el lehet irányítani pl. egy chemtrailekkel előállított vezető réteg „hátán”, majd a Föld egy másik részén újra „elengedni” és leirányítani a Földre.
Mindezen folyamatok bizonyos frekvenciákon folynak, amelyeket a HAARP irányítói mára már részletesen kikísérleteztek. És tegyük azt is hozzá, hogy ma már világszerte legalább 10-12 ilyen, többnyire amerikaiak által alapított és működtetett (különösen aktív ebben a Cornell Egyetem, amely szabadkőműves kapcsolatai miatt is elég nevezetes...) állomás létezik (Tromsø - Norvégia, Jicamarca - Peru, Arecibo - Puerto Rico, Nyizsnij Novgorod és Apatyity - Oroszország, csak hogy a legismertebbek említsem).


Az időjárás lehetséges befolyásolásának előnyei régóta inspirálják a tudósokat, így a gyakran idézett, a Pentagon által 1996-ban született „Az időjárás birtokba vétele” ("Owning the Weather") c. program is már csupán összegzése volt régebben meglévő koncepcióknak. Freeman Dyson, nagy nevű elméleti fizikus és matematikus már 1979-ben sürgette nagy mennyiségű apró részecskének a felső légkörbe juttatását. Az ötletet Teller Ede is felkarolta 1997-ben.

Az alaszkai HAARP antennarendszer közelről...
Első ránézésre hihetően is hangzik, hogy az apró részecskék majd visszaverik a napfényt és így majd megáll a globális felmelegedés (ami természetesen nincs... a szerk), csakhogy a gyakorlat azt mutatja, hogy a folyamat ennél lényegesen bonyolultabb és a hatása éppen ellenkező (ami valószínűleg szintén nem véletlen). Ennek több oka is van: egyrészt az egyes anyagok specifikus hőmérséklete másrészt pedig azok higroszkópikus, vagyis víz-megkötő tulajdonsága. Mivel pedig a részecskék megkötik a vízpárát és ezzel meggátolják a „normális” felhők képződését, éppen szárazságot, majd ebből következőleg hőmérséklet-növekedést és erős szeleket okoznak.


... és madártávlatból.
A chemtrailek másik hőmérséklet-növelő hatása abból adódik, hogy éjjel is permeteznek, emiatt éjszakánként az infravörös sugárzás nem verődik vissza, hanem elnyelődik a mesterséges felhőzetben – ez pedig egyértelműenfelmelegedést okoz. Tehát az az állítás, hogy a chemtrailek célja a felmelegedés elleni küzdelem, legalábbis csúszatás, ha nem céltudatos félrevezetés.

Mivel minden kőzettípus egy specifikus frekvenciára „felel”, az eltérő kőzettömegek frekvenciáival bombázva egy területet, eltérő rezgést lehet előidézni egymás közvetlen közelében levő kőzetek, kőzetek vs. talaj, mélyen ill. sekélyebben fekvő kőzetek (2006, szecsuáni földrengés) vagy akár talajvíz vs. talaj (2010 január, Haiti) között, ami óriási feszültséget generál a földkéregben, ez pedig pusztító erősségű földrengéshez vezet. Hasonló módon, ha a sugárral vízfelületeket célzunk meg és a megfelelő frekvenciák alkalmazásával lokálisan felmelegítünk egy területet, akkor a hőmérséklet-különbség iszonyatos erejű viharok gerjesztésére is alkalmas. Erős a gyanú, hogy pl. a pusztító Katrina hurrikán 2005-ben is ilyen módon lett előidézve.

HAARP-besugárzás műholdas radarképe
New Orleans körzetében
Tájfun-terelgetés radarképe Ausztráliában
– HAARP-pal (2010 február 2)

Ez pedig Magyarország radarképe 2009 Október 6-án
(nem sokkal a kép elkészülte után órákig szünetelt a radarkép funkció)
Katonai szakértők szerint a HAARP rendszer az alábbiakra képes:

  • Olyan eszközt ad a honvédség kezébe mely segítségével képes kiváltani az elektromágneses lökéshullám-keltést anélkül, hogy ehhez termonukleáris bombákat kellene alkalmaznia.
  • Felváltható a jó néhány extrém alacsony frekvenciákat alkalmazó tengeralatjárók számára kommunikációs rendszer Michigan és Wisconsin államban egy jóval korszerűbb és egyszerűbb technológia alkalmazásával.
  • Kiváltható a horizonton túllátó radarrendszer, melyet korábban éppen a HAARP rendszer közelében telepítettek, egy sokkal rugalmasabb és megbízhatóbb berendezéssel.
  • Általa lehetőség nyílik arra, hogy földrésznyi területek teljes kommunikációs rendszerét megbénítsák, miközben a katonai adatközlő rendszerek továbbra is működőképesek maradnak.
  • Kiterjedt területek átvilágítására képes, s ha ezt az adottságát kiegészítik szuperszámítógépek támogatásával, mint például a Cray computerek, akkor lehetővé válik az atomsorompó-egyezmény és más békeszerződések betartásának ellenőrzése.
  • Felhasználható geofizikai képességei révén olaj, gáz és ásványi anyagok lelőhelyeinek felderítésére kiterjedt térségekben.
  • Alacsonyan szálló repülőgépek és cirkálórakéták felderítésére is alkalmas, feleslegessé téve más technikák alkalmazását.
A fentebb felsorolt adottságok egészen jól hangzanak, akik hisznek a nemzetbiztonságiak becsületességében, és elkötelezettjei a költségvetés-csökkentési törekvéseknek. Azonban a HAARP rendszer azon felhasználási területei, melyekről a nyilvános beszámolókban nem találhatók magyarázatok, csak a Légierő, a Szárazföldi Erő, a Haditengerészet, és más állami szervezetek belső információs rendszerén, már egyenesen riasztóak. 

Továbbá, azok a hatások, melyek az ionoszférában, a természetes védőpajzsunkban kialakulhatnak az igen magas energiaszintek felelőtlen alkalmazása következtében, egyenesen katasztrófához vezethetnek.

Egy ideje lehetett sejteni, hogy a következő világháborút nem országok fogják egymással vívni, hanem a háttérhatalmi erők az emberiség ellen. Az emberi népesség 1-2 milliárdra való csökkentéséért.

forrás részben: mkh.valóság.net

1 megjegyzés :

  1. Nos keves Edward!
    Ehez annyit tennék, hozzá vagyis a mühold képhez, én Baranya-megyében lakom Pécstôl kb 20-22km-re, nos a lényeg az hogy kis falumban nem eset az esô, de egy szabályos kôrben igen, 2012 nyara, érdekes tavaly nyáron, igencsak sok kondenzcsíkot láttam, nyári reggeleken minden irányban, chamtrail, a legdurvább észre vételem az volt amikor(kár, hogy nem csináltam fényképet), igen nagy morajlásal jôtt a vihar, és hatalmas szél kerekedet,(de hát nem ez a lényeg) a lényeg az, hogy egy a szürke zivatar felhôk ALATT jôtt egy fekete szokatlan( valamiféle téglatest, nem emlékszem pontosan)formájú jégfelhô, melybôl pontosan egyforma(amitt én láttam jeget) pinpong- és golf labda nagyságú jég esett(ez sem lenne szokatlan, ha a felhô nem szokatlan formájú, nem a tôbbi felhô ALATT halad illetve a jég "gólyók" nem az emlitett két formában potyognak)......

    VálaszTörlés