Az emberi hülyeség határtalan

Írta: Virág Ádám (Ezüstsilver)

Az emberi faj néha ámulatba ejt. Ámulatba ejt, hogy mennyire ostoba és vak tud lenni. Kifejthetném, hogy ez pontosan miért is van, de akkor soha az életben nem fejezném be az írást, nem hogy még el is olvassák. Éppen ezért maradjunk a paranormális események titokzatos talaján és mélyedjünk el kicsit jobban ennek a témának az árny oldalában, pontosabban annak egy piciny részében.

Rengeteg videót és képet láttunk már az interneten, amin azonosítatlan repülő tárgyakat láthattunk, hol hihető, hol dermesztő, hol pedig nevetségesen együgyű formában. Legutóbb mikor cikket írtam az oldalra (ami jó régen volt már :) arra hívtam fel a figyelmeteket, hogy figyeljetek oda a videóknál és a képeknél a valósághűségre, részletekre, stb. A következőkben belinkelek két képet és egy videót. Kérlek titeket, hogy nézzétek meg figyelmesen őket, bár szerintem még annak is le fog esni a lényeg, aki nem jártas az ilyesmiben:

1. Kép

2. Kép

Videó

Most a legtöbben biztosan a fejeteket fogjátok a látottak miatt, de akik nem értenék felháborodásom okát, azoknak kifejteném a látottakat.
A most láthatott 3 felvételben szinte minden pontról pontra közös: mindegyik autóból készült, mindegyik csapadékos, nedves helyen történt és mindegyik felvétel „paranormális” jelenségét csak utóbb, a felvétel visszanézését követően vették észre. Nem tudom, hogy ezeknek az embereknek a feltűnési viszketegségük, vagy pedig az ostobaságuk nagyobb, de az biztos, hogy valami nagy problémájuk lehet. Nem bírom már tovább húzni, megkérdezem: Komolyan egyikőjüknek sem fordult meg a fejében, hogy mind a három felvételen esőcseppet látunk a szélvédőn? Még egyszer felvázolom: autóból készült, nedves-csapadékos terület, csak a felvételt visszanézve veszik észre. Hogy gondolhatták ezt komolyan? És biztos vagyok benne, hogy ez csak a hülyeségjéghegy csúcsa! Most jogosan kérdezhetitek, hogy én mi a fenéért mutattam meg nektek ezeket a felvételeket és miért vagyok úgy oda?

A válasz nagyon egyszerű.
Nem pusztán hiszek a paranormális jelenségekben, mivel ez nem hit kérdése, ez tény! Nem mondtam se szürkéket, se szellemeket, hanem megmagyarázhatatlan jelenségeket. Itt és most mindenkinek leszögezem (az általatok már amúgy is tudvalevő tényt), hogy ilyenek léteznek, megtörténnek, nem azért, mert én így gondolom, ez az egy dolog nem az én külön véleményem, ez megingathatatlan tény, hogy vannak dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni, sem logikával, sem matematikai levezetésekkel és főleg nem a tudomány vak képviselőivel. Az ember jó lenne, ha ebbe végre beletörődne. Szabad időm egy részében paranormális dolgokról olvasok neten, könyvekben, vagy éppen dokumentum filmeket nézek ezzel kapcsolatban. Utóbbinál kommentekben állandó megjegyzés a „UFO-k nincsenek, hülyék vagytok szánalmas barmok :D” és hasonló szövegek. Előbbi mondatomra visszatérve, miszerint tények a megmagyarázatlan jelenségek, vajon ezek az emberek, akik ostobán és vakon tapossák megszokott mókuskereküket bármiféle gondolkodás nélkül, miért nevetnek a képünkbe, akik egyáltalán meg mernek említeni bármiféle paranormális eseményt, vagy lényt? (Megjegyzem, ezt személyes tapasztalatból is kérdezem.) Talán mert alapból nem hajlandóak még csak elgondolkodni sem rajta?

Meglehet. Talán a világban rejtőző alap ostobaság miatt, amit a médiával vernek belénk? Minden bizonnyal! Vagy talán azért, mert az internet és a média tele van a fenti képekhez és videóhoz hasonló, nyílván valóan hamis és nevetséges felvételekkel? Mert a képünkbe röhögés és a beszólások hada bizony ebből fakad, ezeknek a buta és feltűnési viszketegségben szenvedő embereknek a hülyesége miatt! Persze vannak videók, amik direkt ezzel a céllal készülnek, hogy nevetség tárgyává alacsonyítsák le a háttérben megbújó, de annál szilárdabb lábakon álló tényeket.És itt jön a DE, hogy sajnos az a szomorú ebben az egészben, hogy az esetek felében nincs is erre szükségük, mert elvégzi helyettük ezt a munkát a gondolkodni nem képes agyatlan emberek végtelen hada.

Remélem elnyerte a tetszéseteket az írásom és még inkább, hogy felébresztettem bennetek a tenni akarást annak érdekében, hogy ezeket a hamis, félrevezető és felháborítóan nevetséges videókat egyszer és mindenkorra eltakarítsuk a Föld színéről :)

Ezüstsilver

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése