A Földet már régóta látogatják magasan fejlett Csillagközi Civilizációk - A Nyilvánosságra hozatal

A Nyilvánosságra hozatali Projekt egy kutatási program, mely azon dolgozik, hogy teljes mértékben kerüljenek köztudomásúvá az UFO-kkal, a földönkívüli intelligenciával és az eltitkolt korszerű energetikai és meghajtó rendszerekkel kapcsolatos tények. Jelenleg több mint 500 kormányzati, katonai és titkosszolgálati személy tanúsítja a közvetlen, személyes, első kézből származó információit és tapasztalatait az UFO-kkal, földönkívüliekkel és idegen technológiákkal kapcsolatosan, mely tények eddig el voltak titkolva.


A Szíriusz című nagyszabású leleplező film 2013 április 22-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, mely teljes egészében megpróbálja felfedni az évtizedeken át titkosan őrzött információkat.

A Földet már régóta látogatják magasan fejlett Csillagközi Civilizációk, melyek képesek dimenziók közti utazásra, a fény sebességénél is gyorsabban. Az általuk használt meghajtó rendszerek egy új korszakot hozhatnak el számunkra. Az emberek is kidogoztak ilyen rendszereket, de a hatalmon lévők elnyomták őket annak érdekében, hogy a fosszilis üzemanyagok "kegyelmében" tartsanak bennünket. Itt az ideje, hogy tudd...a Szíriusz dokumentumfilm megmutat mindent.

Dr. Steven Greer (a projekt vezetője) együtt az Emmy Díj-nyertes rendezővel Amardeep Kaleka-val készítették el a Szíriusz című filmet, amely fel fogja nyitni a szemeket, és megrengeti a világot. A filmben láthatóak lesznek UFO szemtanúk, a kapcsolat az Ingyen Energiához, és a C-5 csapata által megálmodott kapcsolatteremtés a földönkívüliekkel./Új világtudat/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése