Az USA-ban Obama ellen szervezkedő 380 főt bombázott le a hadsereg - Orosz jelentés a titokzatos robbanásokra

A titokzatos robbanásokra, amik 1hónapja történtek Michigan-ben az oroszok jelentése adhatja meg az elképesztő választ !!!
(Ezt a hírt megerősíteni nehéz lesz, de lefordítottam, mert rendkívül érdekes és ahogy a napokban alakulnak a dolgok, már ez is lehetséges...)
Sokkoló orosz Szövetségi Nemzetbiztonsági Szolgálati riport (Federal Security Service - FSB) kering a Kreml falain belül, illetve szivárgott ki:


Az USA területén 2012. Június 6-án "intenzív" csata tört ki az Obamához hű katonai erők és amerikai felkelő forradalmi erők között, melyben legalább 380 férfit, nőt és gyereket öltek meg. akik fel akartak lépni, hogy szembeszálljanak az ország totális diktatúrává alakulása ellen.

- HOGY MI ??? ...........- IGEN, JÓL OLVASTAD !

A riport szerint 500 ember gyűlt össze egy találkozón a Michigan állambeli Alpena városánál, hogy létrehozzanak egy 50 államra kiterjedő helyi bűnüldöző szervekből és politikai aktivistákból álló szövetséget azzal a céllal, hogy a megindult folyamatot a diktatúrába visszafordítsák amíg még lehet és ha kell fegyveres úton.

Az FSB azt állítja a jelentésben, hogy akkor tört ki az összecsapás, amikor az összegyűlt rebellisek több jól azonosítható fedett FBI ügynököt fedeztek fel maguk között, akik az esemény eszkalálódását és a feszültséget próbálták szítani. Letartóztatták őket, amikor is perceken belül egy nehézfegyverzettel ellátott kontingens érkezett a helyszínre szövetségi rendőri erők személyében, akik "viszonzásul" a lázadó erőket próbálták letartóztatni !

A "köztük elnyúló csetepaté" után - folytatja a jelentés -

az amerikai légierő légitámadást hajtott végre: lézervezérlésű 2000lb töltet csapódott a lázadó tömegbe, mintegy 3/4-ét azonnal megölve.

Hogy mennyire hatalmas volt a robbanás, egy helyi michigani riporter, Bob Powell írja:

"2012. Június 6-án délelőtt 10 óra körül titokzatos robbanás rázta meg az otthonokat Michigan észak-keleti részén mintegy 100 négyzetmérföldnyi területen. A földet megrázó robbanás érződött Presque Isle- tól Lincoln-ig és nyugatra Hillman-ig." 

Fontos megjegyezni, hogy ezt a riportert azonnal letartóztatták és őrizetbe vették a jelentés szerint az Obama-erők, amikor próbált több információt szerezni.

A jelentés folytatásában leírja, hogy az első bomba ledobását követő közel 48 órában katonai erők, - melynek száma több százra tehető - szállták meg Michigant körülbelül 85 harci szállító helikopterrel és A-10 Thunderbolt föld-levegő rakétával felszerelt vadászrepülővel.

Megerősítve ennek a csatának a káoszát olvashatunk a Natural Society News Service -től:

"Most már küldenek a szemtanúk nagy számban fotókat, videókat, amit a földön készítettek közel a megnövekedett sugárzású (a normális több százszorosa) zónához, akiket az EPA emberei gyorsan eltávolítottak akkor a környékről. Hangos és mély robbanás hangjáról számolnak be, mint amikor a hangrobbanás megüt egy tűzijátéknál. A robbanások után sokszor egy századnyi fekete jelöletlen helikopter és légi jármű volt látható." 

Egy michigani lakos számolt be a következőről, amit számos lényegi bejegyzés is megerősített:

"ROBBANÁSOK MINDENHOL, majd nagy katonai helikopter tartott a helyi légibázis felől a robbanások irányába. Ezek a robbanások következetesen folytatódtak és 1 óráig vagy tovább is eltartottak"

ITT SZEMÉLYES HOZZÁSZÓLÁSOK, BESZÁMOLÓK OLVASHATÓ A KÖRNYÉKRŐL és az USA más területén hasonlókról

Itt szintén

Az FSB-jelentésben együttműködő orosz nukleáris szakértők is állítják, hogy az Obama-rezsim által használt bombákban a megnövekedett sugárzást a bennük lévő legyengített uránium okozza és elképzelhető, hogy Michigan és Indiana állam más területei és célpontul estek.

A támadás után 48 órával a mobiltelefonálást korlátozták és katonai felszereltséggel ruházták fel a rendőrséget. Erről már a Fox News is beszámolt.

Az oroszok jelentése még megjegyzi, hogy a halottak száma csak becsült érték, inkább azon alapszik, hogy az Obama rezsim a csapás után mennyi hullazsákot rendelt oda, ami alapján a szám még magasabb is lehet !

A széles amerikai közvélemény számára ismeretlen a dolog, hogy Oroszországot is sokkolta a hír, mennyire sokan fordultak Obamához könyörületért, ne ölje meg őket... tény az USA most a belső törvényes rendje szerint cselekszik, mely viszont olyan hatalmat adott az elnök kezébe, ami precedens nélküli :

tetszőleges amerikai állampolgárt lehet megölni, bebörtönözni bizonyíték és tárgyalás nélkül. És az újabb törvények az USA történelmében először még azt is lehetővé teszik a kormánynak, hogy megtévesszen, hazudjon bárkinek, ha érdekei úgy kívánják.

Egyéb forrásokat nem ismerek, mert a Világ helyzetéről hamar letörölték, így:
/Forrás: Világ helyzete/

2 megjegyzés :

  1. Ekkora nonszenszt hogyan lehet tenykent lekozolni? Hemzseg a mellefogasoktol es a fizikai lehetetlensegektol. Akarmi is a celja a punlikalonak, tobbet art a sajat ugyenek, mint amit hasznal!

    VálaszTörlés
  2. Nézzed csak:

    http://amindenit.blog.hu/2012/08/05/380_obama_ellen_szervezkedot_oltek_meg

    Az egésznek a forrása egy olyan fickó, aki önmaga is beismeri, hogy átverőművész.

    VálaszTörlés