UFO-t látott a Marson a Curiosity?

Egy fényes tárgy suhant át a vörös bolygó egén, amiről senki nem tudja mi lehet. Egyesek szerint meteor, de hivatalosan még senki sem reagált a látottakra.

Furcsa videót tett közzé a NASA. Az amerikai űrkutatási hivatal a legújabb Mars-járó, a Curiosity által rögzített felvételeket hozta nyilvánosságra, amelyen egy fényes tárgy suhan el az égbolton - írja a Click Orlando. Ha a Földön készült volna a videó, akkor csak legyintenénk rá, hogy repülőről van szó, de a Marson eddig ritkán fordultak elő mesterséges szerkezetek.


Elképzelhető, hogy egy idegen űrhajót fotózott le a NASA Mars-járója. A Curiosity egy alig egy perces videót küldött vissza a Földre, amelyen két furcsa tárgy látható. A videó harmadik másodpercénél tűnik fel egy fényes pont, amelyik a felfelé emelkedik, majd eltűnik. Utána a kép bal széléről egy hasonló tárgy halad keresztül az égbolton - írja a clickorlando.com.

Hogy mi lehetett a két fényes objektum, azt nem tudni. Egyes vélemények szerint szatellit, vagy meteor lehetett, de egyelőre hivatalos magyarázat nincs.

/borsonline.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése