Rejtélyes műholdképek a Góbi-sivatagból

Rejtélyes épületekről tett közzé műholdas felvételeket több amerikai portál. Az építmények az elhagyatott Góbi-sivatagban találhatóak, amelyet Kína katonai, űr- és nukleáris programjához használ. Csak találgatni tudják, hogy mik lehetnek azok. 

A fotókon különböző mintájú és fémburkolatú hálórendszerek, koncentrikus köröket formáló objektumokat (talán tükrök?) látni, középen három vadászgéppel és néhány (katonai?) teherautóval. Az építmények Kína középső részén, Ganszu és Csinjang tartományban találhatóak, körülbelül 100 mérfölddel a kínai űrprogram központjától, bár a helyszínek közelében nincs látható jele semmiféle tevékenységnek.











(lerombolt épületek)


A vélemények két csoportra oszlanak. Az egyik oldal szerint a fémcsíkok egyértelműen arra utalnak, hogy Kína kapcsolatba lépett egy földön kívüli civilizációval és így üzennek nekik. Mások véleménye szerint a képeken jól látszanak lerombolt épületek nyomai is, vagyis az építmények inkább valamilyen eddig nem ismert, szupertitkos űr-lézerfegyver gyakorló pályájának készült. A legnagyobb háló csaknem 30 kilométer hosszú. Kína egyelőre nem kommentálta a képeket.

4 megjegyzés :

  1. Szevasz Eddy! Mikor hozták ezeket a képeket nyilvánosságra? Felülről a második fotót én már ez év elején kiszúrtam. Google Earth-fan vagyok :D

    Istók

    VálaszTörlés
  2. Most viccelődhetnék az "Istók" névvel xD
    de nem teszem :|:)
    am cső! :D
    Az lehet h te kiszúrtad, meg sok 100 ember, de most lett hirtelen felkapott téma. Nyilvánosságra hozni se nagyon kellett, inkább csak meg kellett találni - eleve a G.E.-ben volt.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Nem hinném hogy ezen vonalaknak lenne bármi köze a földönkívüliekhez...ha azokkal csak így,vonalakkal lehet kommunikálni,lehet nem is annyira értelmesek! Itt,alulról a második képen tök jól látni egy rombolás nyomát. Ez kérem katonai "buli". A legérdekesebb kép -szerintem- felülről a hatodik kép! Érdekes antenna rendszer lehet.

    VálaszTörlés
  4. az én véleményem sem földönkívüli, de minden bele van kalkulálva. Az az antennarendszer feltűnően hasonlít egy alaszkai "játékszerhez" gondolom, tudjátok mire gondolok ;) (haarp) :D xD
    alulról a második képen még a detonáció maradványa is látszik a földön, és h melyik irányba (jobbra) fejtette ki a legnagyobb erőt. egyedül az 1. és alulról a 3. és 4. kép nem tiszta nekem.

    VálaszTörlés