Druida szentélyt épített az USA hadserege

Az angliai Stonehenge-hez hasonló kőtömbkört épített az Egyesült Államok hadserege egy coloradói támaszpontján, hogy druidái, boszorkányai és más pogányai kedvükre gyakorolhassák vallásukat. A templom 15 millió forintnyi dollárba került. 

A hatalmas kőtömböket felhurcolták egy domb tetejére, és köralakba állították. A középpontban tűzrakóvermet ástak, hogy a tűzimádóknak se lehessen okuk panaszra – írja a The Daily Telegraph. A támaszponton tisztképzés is folyik, és mintegy 4300 kadét szolgál. Közülük azonban mindössze 3 vallotta magát nyíltan pogánynak, így kissé kérdéses a kőtömbkör kellő kihasználtsága. A beruházás bírálói között van Bob Barr volt honatya, aki felvetette, hogy vajon fognak-e páncélos alakulatok áldozati állatokat is szállítani sátáni rituálékra.

A légierő – a bázis és a kőkör gazdája – azzal érvel, hogy a vallásszabadság alkotmányos jogának védelmében van szükség a kőtemplomra. Az Egyesült Államok statisztikái szerint mintegy 700 ezerre tehető a pogány vallásúak száma az országban, azaz pár ezrelékre.(Megj: beleértve az ország vezetőit, politikusait, cégvezetőit, katonai elitet, stb. -lásd: Bohém erdei sátánista szertartások)

MTI

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése