A Fehér ház földönkívüliekről kiadott közleménye - még mindig hülyének néznek minket

Az Egyesült Államok kormányának nincs tudomása Földön kívüli élőlényekről, sem a velük való kapcsolatfelvételről. A nem mindennapi bejelentést két petíció miatt volt kénytelen kiadni a Fehér Ház.

Több mint ötezer ember írt alá egy petíciót, amely követeli, hogy az amerikai kormány hozza nyilvánosságra: tudomása van földönkívüli értelmes lények létezéséről. Egy másik petíciót tizenkétezren írtak alá, ez arra sürgeti a Fehér Házat, hogy hivatalosan ismerje el: kapcsolatba léptek földönkívüliek az emberiséggel.

Mindkét követelésre Phil Larson, a Fehér Ház tudományos ügyekért felelős tisztségviselője válaszolt. Állásfoglalásában leírta: a kormányzatnak nincs bizonyítéka arra, hogy létezne élet a Földön kívül, sem arra, hogy földönkívüliek kapcsolatba kerültek volna emberrel. Ennek megfelelően az állítólag az USA-ban őrzött földönkívüliekről szóló információk tévesek, megalapozatlannak tekinthetők.

A Fehér Ház We The People című honlapján az Egyesült Államok kormányzatának reagálnia kell a benyújtott petíciókra, ha azokat bizonyos számú ember aláírja. Eddig ötezer fő volt a határ, ezt most felemelték 25 ezerre. A válaszadási időhatár maximuma továbbra is 30 nap.


Napjainkban egyre intenzívebb a Földön kívüli élet utáni kutatás. A természettudományos megismerés fejlődése révén ma már reális lehetőség van az élet nyomainak keresésére bolygónkon kívül, ilyen lesz például a november 25-én induló Mars Science Laboratory küldetése. Egyre több Naprendszeren kívüli bolygót fedeznek fel a csillagászok, például a Kepler-űrtávcsővel.

Az asztrobiológiai kutatásokkal kapcsolatban Larson is türelemre int, hangsúlyozva, hogy a Földön kívüli élet keresése nem lezárt téma. Bár nagy a valószínűsége olyan bolygók létezésének, amelyek életet hordozhatnak, ugyanakkor annak esélye, hogy az ott élő esetleges civilizációval kapcsolatba lépjünk, a nagy távolságok miatt is igen csekély.
/origo/

Jelenleg a fellelhető tudásanyag alapján a következő állításokat már tényként kezelhetjük:
  1. Idegen civilizációk az ősi időktől kezdve a mai napig látogatják a Földet.
    (erre számos történelmi bizonyíték is van, legfeljebb a megmagyarázhatatlan dolgok a tudomány süllyesztőjében kötnek ki.
  2. Idegenek egyrészt földönkívüliek, másrészt magasabb dimenziókban lévő lények, melyek néha a Föld jelenlegi frekvencia-tartományában, a mi ún. 3 dimenziós valóságunkban is manifesztálódnak...ekkor UFO-jelenségként mi is érzékeljük őket.
  3. A Holdon, a Marson is vannak bázisaik. Ezzel a leszálló asztronauták mindkét égitesten szembesültek.
  4. Az emberiségnek fogalma sincs, mennyire nyüzsög "körülöttünk" az élet és nem tudnánk elmenni a legközelebbi égitestekre anélkül, hogy ott ne botlanánk idegen életformákba.
Ízelítőül ezt a bennfentes beszámolót érdemes meghallgatni. Egyébként ezzel számos más forrás is egybevág. Ezekről később még lesz szó....



/Világ helyzete/

2 megjegyzés :

  1. Lesz ennek a cikknek folytatása?

    VálaszTörlés
  2. mindenféleképpen. ilyesmit nem szokásom félbehagyni. főleg, h a videó sem teljes. :)

    VálaszTörlés