Highway To Hell

A kinyilatkoztatás könyvében 666 az ördögöt szimbolizálja. A Navajo indiánoknál a 6-os számjegy és bármely kombinációja más számmal rosszat jelent, szerencsétlenséget éri az aki felhasználná. Nem csoda, hogy Rout 666, 200 mérföldet foglal el New Mexico, Colorado és Utah területén. Félelmetes érzés ezen az úton éjszaka utazni, mivel bármi megtörténhet nagyon sok más legenda is létezik erről az útról.
Rout 666-et többféleképpen szokták emlegetni, ezek: ördög útja, gonosz útja, út a pokolba. Vajon mi lehet ennek az útszakasznak a nagy titka?

NEM VAGY EGYEDŰL ROUT 666-en

A 666-os autópálya hírhedt a sok balaset miatt. Sokat ittas vezetők okozzák, de sok ember beszámolt arról, hogy találkoztak utazásuk során egy furgonnal, ami le akarta őket sodorni az útról.
Az utat mérnökök nevezték el az 1930-as években. Az elnevezés óta számtalan ember látott furcsa jelenségeket. Az út közelében gyakran tartottak sátáni rítusokat, de nem ez indította el az események sorozatát. Bosszúálló szellemek általában úgy keletkeznek, hogy valamely ígéretet tesznek haláluk előtt, mely nem hagyja nyugalomhoz térni a lelket. Például egy bűnöző mely kivégzése előtt „megígéri” , hogy vissza fog térni és mindenkit megöl, aki ellene volt..
Rout 666-en, mint már említettem sok természetfeletti jelenséget megfigyeltek már, ezek:


  • Sátán kutyáit, sárga szemekkel és éles karmokkal, ezek emberekre vadásznak.
  • Egy fiatal nőt hosszú hálóingben vándorolva az út szélén, sokan akik megálltak segíteni arról számoltak be, hogy hirtelen eltűnt.
  • Olyan esetekről is lehet olvasni, ahol emberek eltűnnek az út egyik szakaszán, majd újra megjelennek egy teljesen más szakaszon, emlékezetük nincs arról, hogy hol voltak.

A DÜHÖS FURGONVEZETŐ

Rout 666-en létezik egy gyilkos mely a furgonával terrorizálja az embereket. A furgon a semmiből jelenik meg majd hirtelen megtámadja az embereket, csekély az esély menekülésre. Kevés ember tudott beszámolni erről a jelenségről, de mind ugyanazt mondta, "egy gyorsan száguldó furgon le akart minket sodorni az útról" "az egész furgon égett, a szememnek se akartam hinni, amíg meg nem támadott minket….”

US 491

2003. május 23-án végül lezárták hivatalosan is a terjengő történeteket. Rout 666-et "felbontották" két részre, US 191 és US 491 nevet kapták. De ezzel véget is értek a történetek erről a bizonyos útról? Országszerte léteznek hasonló jellegű legendák utakról melyen egy baleset után rejtélyes dolgok, kezdtek el történni, így nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy mindig lesz legalább 1 út mely egyenesen a pokolba, vezet....

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése