A lény, ami nagyon hasonlít egy élő gyermekre, ám a gonosz megtestesítője

Legutoljára a 80-as években látták Staffordshire megyében azt a kislányt, akinek az egész szemgolyója fekete, és segítségért kiált. A szellem viszont most úgy néz ki, visszatért, több szemtanú is találkozott a 10 év körüli gyerekkel. Állítólag.

Az a hír járja, hogy a 80-as években egy fekete szemű kislány riogatta az angliai Staffordshire megye lakóit, de azóta nem találkoztak vele a helyiek. A Mirror szerint azonban visszatért a szellem, aki segítségért kiált, és sikolya messzire elhallatszik. Több elmélet is létezik, hogy vajon ki vagy mi lehet a kislány bőrébe bújt lény.

A szemtanúk beszámolója alapján ismét paranormális események sokasága ismétlődik meg a környéken, amit már egy szakértő, Lee Brickley is vizsgál. Brickley szerint a megyében nem ritkák a megmagyarázhatatlan jelenségek, de az írisz nélküli, fekete szemű kislány a legijesztőbb mind közül.

Személyes érintettsége is van a dologban, mivel a kutató nagynénje is látott egy kislányt, még 1982-ben, aki segítségért kiáltott. A nő követte őt, egészen a sűrű erdőig, mikor elvesztette a fekete szemű lény nyomát. Vannak, akik egy 1960-as években, a városban történt gyerekgyilkosságra vezetik vissza a furcsa történteket, sokan úgy tartják, hogy a brutálisan meggyilkolt lányok szellemei kísértenek. A szakértő szerint viszont inkább a sátánistákhoz köthetőek a horrorisztikus valamik, akik nagyon hasonlítanak egy élő emberre, mégsem azok, hanem a gonosz megtestesítői.

A kutató honlapján is olvashatóak a személyes tapasztalatok – harminc évvel a legutóbbi beszámolók után ugyanis többen újra arról számoltak be, hogy ijesztő segélykiáltásokat hallottak, és elindultak a hang felé. Egy édesanya is hallotta a keserves sikolyt és lányával gyorsan a közelinek hitt hang irányába rohantak, Egyszer csak meglátták a gyereket, aki kezébe temette arcát. A nő kérdezte tőle, mi a baj, ekkor a kislány elvette kezét a szeméről, és meglátták a szellem horrorfilmbe illő, fekete szemeit. Az édesanyát annyira sokkolta a látvány, hogy megragadta gyerekét, és rohanni kezdett, a lény ekkor eltűnt, mintha ott sem lett volna.

Sokan szellemnek, vámpírnak, vagy földönkívülinek hiszik a kislányt, aki nem az egyetlen a világon. Állítólag már rengetegszer bukkantak fel hasonló teremtmények. Külön Wikipedia-oldalt is szenteltek a furcsa szemű gyerekeknek, akik most épp Angliában sokkolják a lakosokat. Ha valakit nem rémisztett meg kellőképpen a fenti sztori, a Thought Catalog oldalán még olvashat hasonló beszámolókat arról, hogy kik és hogyan találkoztak a nem evilági gyerekekkel.

Brickley mindenesetre azt tanácsolja a rémült észlelőknek, hogy semmiképpen se kövessék a sikolyt, mert az a halálba is csalogathatja őket.


Fekete szemű emberek

Nem paranormális portugálokról, még csak nem is kísérteties keletiekről lesz szó, és nem játszanak a Black Eyed Peas nevű együttes tagjai sem. Az emberi szemnek háromfajta színe lehet: kék, zöld, barna. A keleti népeknél a szemszínt ugyan feketének szoktuk nevezni, de ez sem fedi teljesen a valóságot, mivel ott is csak nagyon sötét barnáról beszélhetünk.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése