Egy kínai kormányhivatalnok kitálal az idegenekről: évek óta látogatnak, és megfigyelnek minket

Shi-Li Sun megunta az állandó hallgatást, és úgy döntött, hogy meglépi azt, amit sokan nem mertek volna a helyében. Életét nem féltve mindent kitalált az idegenek és a kínai kormány kapcsolatáról.

Az idegenekkel kapcsolatban időről-időre nem csak átlagemberek és nem eléggé komolyan vehető ufó kutatók szólalnak meg, hanem az egyes országok kormányzati emberei is, akik már nagyon is hiteles forrásnak tekinthetők.

Egy kínai kormányhivatalnok ufókról beszél
„Bizonyítékok vannak rá, hogy évtizedek óta látogatnak, megfigyelnek minket idegen fajok, melyek biztosan nem eme bolygóról származnak.” –állítja.
A kínai kormányhivatalnok hosszú, állhatatos munka után döntött úgy hogy elege van az információk elhallgatásából, és abból, hogy az embereket hülyének nézik, és megpróbálnak minden nyomot és jelet eltusolni, ami az idegenekkel kapcsolatos.

Szerinte az emberiségnek, és minden polgárnak joga van tudni, hogy mi folyik a Föld, és az emberiség körül.

Elmondása szerint a tény valóban riasztó, hogy egy idegen faj folyamatosan figyel meg minket, de az igazságon nem szabad változtatni, és elrejteni az emberek elől.

Shi-Li Sun azt állítja, hogy a kínai kormány bizonyítékokkal is rendelkezik, amik alátámasztják azt, hogy nem emberi lényeket figyeltek meg a Földön és a légkörben felbukkanó különleges szerkezetekben.

Az egyik ufó kutatókat tömörítő összejövetelen is nyíltan beszélt azokról a dolgokról, amiket kormányhivatalnokként megtudott.

Több kulcsfigura is azt állítja, megfigyelnek minket


Korábban már több magas rangú tisztségviselő vallott a kormányok ellen, miszerint tényleg információkat rejtegetnek az emberek és polgárok elől. Kanada korábbi védelmi minisztere is azok közé a híres emberek közé tartozik, akiknek jogosultsága volt hozzáférni ezekhez az információkhoz, így első kézből voltak tájékoztatva az eseményekről, bizonyítékokról.

Paul Hellyer a Kanadai védelmi Minisztérium egyik kulcsfigurája volt. Szavainak súlya van, hiszen a dolgok mögé lát, a hadsereg, és a kormány titkos ügyeit is ismeri, és minden furfangot és trükköt, amivel a közvélemény elől eltusolják a kétes ügyeket, projekteket.

Szerinte még ma is léteznek olyan projektek mind Kanada, mind Amerika 10 éves történetében, melyekről azt sem tudják a polgárok, hogy valaha létezett.

Paul Hellyer szerint is évek óta zajlik az emberek megfigyelése. Az idegenek tudnak arról, hogy a kormányok tudnak róluk, de hivatalosan még nem fedték fel kilétüket egy emberek és idegenek között köttetett közös egyezmény értelmében.

Shen Shituan, Kína egyik legelismertebb rakétatudósa is úgy véli, hogy komolyan foglalkozni kell az ufó jelenséggel, és hogy feltehetően ezek a légkörben észlelt repülő szerkezetek nem más országok kémtevékenységével összekapcsolhatók.

Shen Shituan mindig is azon az állásponton volt, hogy érdemes lenne ennek az egésznek a végére járni.

Shi-Li Sun szerint a kínai kormány rengeteg esetet megvizsgált az ufókkal kapcsolatban. Több száz észlelésről derült ki, hogy nem igaziak, és sokszor csak más jelenségekkel tévesztették össze őket az emberek.

Az esetek egy kis hányadában azonban nem volt egyértelműen megmagyarázható egy-egy eset, néhány ritka kivétel esetében pedig egyértelmű jelek mutattak arra, hogy idegenek által épített szerkezetekről van szó.

Az egyezmény még több évtizeden át betartásra fog kerülni, így az idegenek nem fogják felfedni a kilétüket, hacsak valaki egy perdöntő bizonyítékkal nem fog a belső körökből előállni.

1 megjegyzés :

  1. Már is sajnálom az illető kiszivárogtatót,mert eddig az esetek nagy részében az ilyen hitelesnek mondott emberek csúnya véget értek,többnyire közlekedési balesetet szenvedtek. Bár ne legyen igazam, de addig amíg az eltussolás szorgalmazói fogják a gyeplőt ki tudja milyen indíttatásból, addig marad az emberek hülyének nézése és a találgatás!

    VálaszTörlés