Földönkívüli katasztrófaturisták figyelték az olasz földrengéseket

Nem ez az első alkalom, hogy furcsa fényjelenségek bukkannak fel a pusztító földrengések előtt. Legutóbb az ecuadori földmozgások alkalmával figyeltek meg hasonlót…

Október 26-án 5,5-ös és 6,1-es erősségű földmozgás rázta meg Olaszország középső részét, majd vasárnap 6,6 erősséggel remegett meg a föld, ami több mint harminc éve a legerősebb földmozgás volt Olaszországban. Október 3-án pedig 5-ös erősség rengéseket észleltek… Az alábbi képeket 2-án lőtték szintén Olaszországban.


A furcsa, első pillantásra felhőnek tűnő objektum gyöngyház fénnyel ragyogott az égbolton, miközben körülötte kisebb fénygömbök repkedtek…

Történelmi források is utalnak rá, hogy a nagyobb földmozgások és vulkánkitörések előtt sokszor láttak különös fényeket, vagy hátborzongató, beazonosíthatatlan forrású hangokat hallottak a világ számos pontján. De olyan is előfordult, hogy a folyók, tavak habzani kezdtek a környéken… A jelenségek a kutatók előtt sem ismeretlenek, de a mai napig nincs rájuk elfogadott tudományos magyarázat.

2016 tavaszán Ecuádorban és Japánban is észleltek hasonló különös jelenségeket a pusztító földrengéseket megelőzően.

A bátrabb feltételezések szerint a különös fények földönkívüliek, vagy időutazók járművei lehetnek, akik egyfajta katasztrófaturistaként jelennek meg az adott helyen, hogy “élvezzék az előadást”.

Bármi is volt a különös jelenség, az egybeesés elgondolkodtató…

napiufo.hu

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése