Az emberiség 15%-ában földönkívüli vér csörgedezik

Egy kutatás szerint összefüggés lehet az Rh negatív vércsoport és az ősi idegenek között. A nyomok egészen 35 ezer évvel ez előttre nyúlnak vissza…

A földönkívüliek köztünk járnak, közelebb mint gondolnánk. Egyes tanulmányok szerint ugyanis mindenkinek, aki Rh negatív vérrel rendelkezik, földönkívüli ősei vannak. Vagy legalábbis olyan, akinek belenyúltak a DNS-ébe.


A modern tudósok legtöbbje nem fogadja el ezt az elméletet. Miért is tennék? Ha bebizonyosodna, hogy igaz, akkor alapjaiban rendülne meg a világról alkotott képünk, történelmünk, sőt evolúciónk is. Így a hivatalos álláspont szerint mindez marhaság! Azonban néhány érdekes kérdés nem hagyja nyugodni az emberek nagy részét: miért van az Rh negatív vérrel élőknek extra csigolyája, miért magasabb az intelligencia-hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük? Ezek a kérdések az emberiség mintegy 15%-át érintik, vagyis nagyjából 1 milliárd embert.

Az sem tisztázott, hogy ha valóban egy közös őstől származunk, miért nem összeegyeztethető mindenki vére.


Egyes elméletek szerint a különös vércsoport nagyjából 35 ezer éve jelent meg. A Földre látogató idegen lényekről a több ezer éves sumér eredetmítoszban és az indiai szent iratokban, a védákban is olvashatunk, de még a Bibliában is találhatunk erre utalásokat. Talán éppen ebben az időszakra eshet az emberi DNS megpiszkálása is.

“Azzal együtt, hogy a földi élet állandóan fejlődik, a felvetést, hogy talán szándékos beavatkozás eredménye, nem szabadna kizárni. Egy statisztikailag erős intelligens szerű „jel” kimutatása a genetikai kódunkban, igazolható következménye lehetne egy ilyen forgatókönyvnek”– fogalmaznak más a kutatók.

A téma egyik neves kutatója Robert Sepehr egyik könyvében arról ír, hogy a földön 612 főemlős faj és alfaj ismert – melyet a Természetvédelmi Világszövetség is elismer – ám egyiknek sincs RH negatív vércsoportja. Valamint arra is rávilágít, hogy minden királyi család RH negatív vércsoporttal rendelkezik, és a földönkívüliek által eltérített emberek nagy részének is ilyen a vére… Ezek a tények elképesztő kérdéseket vetnek fel az emberiség eredetével és az evolúcióval kapcsolatban!

Vajon tényleg földönkívüliek avatkoztak be az emberi fejlődésbe, vagy csak egy különös mutációról lehet szó?

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése