Miért ment át a dínó az úton?

Hogy a fenti kérdésre mi a válasz, azt majd te eldöntöd.

Az alábbi kép újabb bizonyíték, hogy ma is élnek dinoszauruszok? A képen egy dinoszauruszhoz hasonló alak látható, talán egy Raptor vagy egy kisebb T-Rex, amint egy úttesten fut keresztül. 



Idén egy kissé felpiszkálta az emberek agyát ez a kép, melyről néhány dolog azonnal megállapítható: Először is, ha egy modern fényképről beszélünk, akkor miért fekete-fehér?
Ezen érv mellett szólhat, hogy talán egy CCTV biztonsági kamera rögzítette, ám ez esetben hol a teljes felvétel?

Egyes kamerák csak 1-2 másodperces képkockákat rögzítenek, így az is lehet, hogy csak egy másodperc alatt történt az egész, amit szerencsésen rögzített a kamera. Akkor hol a képről az időbélyegző?

Nagy esély van rá, hogy a képre digitálisan, például Photoshop-al lett rászerkesztve a dinoszaurusz.

Vajon valódi , vagy hamisítvány? Talán erre sosem jövünk rá, de más, modern dinoszauruszokról szóló beszámolók és bizonyítékok mellett nem szabad elmenni:

Élhetnek-e még dinoszauruszok?

A kriptozoológia világából ismerünk számos olyan kriptidet, melyek ha léteznek, azt az elméletet támasztják alá, hogy bizonyos dinoszauruszok túlélték a 65 millió évvel ezelőtti katasztrófát és azóta is megmaradt egy bizonyos kis mértékű populációjuk különböző helyeken. A legtöbb dinoszaurusz "jelentés" Afrikából, a Kongó-medencéből származik.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése