Dimitry Medvedev: "Földönkívüliek élnek köztünk" (magyar videóval)

A korábbi orosz elnök, jelenlegi miniszterelnök erről egy televíziós beszélgetést követően beszélt az őt kérdező riporternek.

A Ren-TV esti műsorának vendége volt Dimitry Medvedev, egykori orosz elnök, jelenlegi miniszterelnök. Az élő műsort követően az egyik újságíró hölgy odalépett a stúdiót éppen elhagyni készülő Medvedevhez és rákérdezett nála a földönkívüliek létezésére. A beszélgetést egy szemfüles operatőr rögzítette.

A korábbi elnök először nevetett, majd komolyra váltott és a következőket válaszolta:

- Először és utoljára mondom el önnek, a nukleáris indítókódokkal együtt az elnöknél vannak a Top Secret feliratú mappák is. Ezekben minden megtalálható a bolygónkat látogató idegenekről. Ezeket a jelentéseket az a titkos ügynökség készíti, amelyik az országunkban tartózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. Az elnöki ciklus végén két mappát és a nukleáris indítókódokat tartalmazó kis bőröndöt megkapta az új elnök.

Végül a riporter még rákérdezett, hogy mennyi földönkívüli tartózkodik Oroszországban, mire a miniszterelnök a következőt felelte: - Erre nem válaszolhatok, mert általános pánik törne ki.


Az alig egy perces interjúról a világ nagyobb hírügynökségei is beszámoltak. A fenti fotón a Sky News rövid tudósításából kimerevített felvétel látható. Az első rövid tényközlést követően ugyanakkor szombaton már több forrás is azt írta, hogy Medvedev csupán tréfálkozott. Kétségtelen tény, hogy az orosz miniszterelnöktől nem áll messze a humor, azonban többek szerint ezúttal a viccelődés csupán megtévesztő álca.

/ittvannak.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése