Féreglyuk Ankara felett?

Nagyon furcsa, de egyben rendkívül látványos jelenséget vett videóra egy Törökországban élő férfi 2012. december 14-én, Ankara egyik sűrűn lakott városrésze felett. A sötétedő égbolton jól megfigyelhető, a több koncentrikus körből álló azonosítatlan, felhőszerű lebegő jelenség, amely egyesek szerint talán egy tér-/időkapu, más néven féreglyuk lehet.

A narancsszínű jelenségről, egy kobet83 nevű felhasználó két videót is feltöltött a legnagyobb videó megosztóra, a kifejezetten emiatt létrehozott saját csatornájára. A felvételen látható furcsa jelenséghez a következőket írta:

"Aznap, amikor a felvétel készült, egyetlen felhő sem volt az égen, egész nap kristálytiszta volt az égbolt. Az incidensnek rajtam kívül még számos szemtanúja volt. A felhőszerű objektum nem úgy viselkedett, ahogy azt egy hagyományos felhőtől mindenki várná, hosszú-hosszú percekig ott lebegett mozdulatlanul. Csak, miután egy jó fél órával később teljesen besötétedett, akkor tévesztettük szem elől, de akkor is csak azért, mert már nem volt elég fény, hogy láthassuk."


/ittvannak.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése