Tömeges UFO megjelenések

Előzmények:

"A világon több kontakta is megerősítette azt a hírt, miszerint ha a Föld nagyobb országainak kormányai nem jelentik be a nyári napfordulóig, azaz június 21-ig a földönkívüli intelligencia jelenlétét, akkor röviddel utána tömeges megjelenésre számíthatunk.
A kijelentést maga Asthar Sheran tette, aki a spirituális UFO kutatásban a Galalaktikus Konföderáció vezérének tekinthető. Feltehetőleg július hónapban a Föld több pontján anyahajók jelenhetnek meg, amennyiben a kontakták beszámolói hitelesek, és az információ valóban Asthar Sherantól származik."

"Egy esetleges tömeges megjelenés azonban nem csak felfogásunkat változtatná meg, hanem gyökerestől írná át a fizikát, a biológiát, a történelmünket és minden materialista tudományt  - az elemi ismereteken kívül – romba döntene. Már korábban is történtek észlelések földönkívüli anyahajókról, melyek megtalálhatók a nagyobb videómegosztókon is. A megjelenések pozitív szándékúak, az emberiség átlépését segítik elő a spiritualitás kapuin keresztül."

Őszintén ezzel az Ashtar Sherannal és a Galaktikus Konföderációval kapcsolatban elég szkeptikus vagyok, talán mert túl SciFi-s a hangzása, azért nem hiszem hogy ki kellene zárni a valódiságát. Ugyanis sosem tudhatjuk mi a valóság abból amit nekünk tanítottak, vagy épp szándékosan nem tanítottak.

A megjelenések:

Szóval Június 21.-én mégsem történt meg a "nagy" földönkívüli bejelentés, napokkal utána sem hallottam bármi jelentős UFO tevékenységről.
Akkor komolyan elgondolkoztam, hogy nem kamu-e.

Azonban pár napja láttam valami érdekeset. A településem keleti határánál éppen csak a fák fölött látszott egy egyértelműen narancssárga fény ami lassan elhalványult, szinte el is tűnt, aztán lassan újra felfénylett, ezt csinálta így egy darabig, majd eltűnt, és kicsivel később a helyén úgy fénylett az ég mintha egy "ottmaradt" villám világítana. Sajnos videót és képet nem sikerült készítenem róla, így bizonyítékom sincs, tehát nem várom el senkitől hogy elhiggye.
Előtte is láttam gyorsan, szabálytalanul mozgó, fénypontokat, de ez olyan erősen fénylett, mintha 2 nagyon közeli és nagyon fényes csillag lett volna egymás mellett.

Nagyon érdekes, hogy idén gyakorlatilag sokszorosára növekedtek az UFO észlelések. Nem hiszem, hogy ez a véletlen műve lenne. A világ nagyvárosai felett egyre több UFO-t lát a lakosság New York-tól egészen Moszkváig. Valami készülőben van.

Nem rég kezdtek feltünedezni a videómegosztó portálokon elég különös videók.
Ez volt az ami a legjobban felkeltette a figyelmemet:
Néhány napja került fel a Youtube-ra ez a felvétel, melyet Londonban, a Bolsover és a Clipstone utca sarkán állva rögzített egy arra járó.



A videón több apró fényes objektumot lehet látni, amelyek a zenithez közeli pozícióban repkednek, időnként egy felhő mögé rejtőzve. A kicsi UFO-khoz idővel egy nagy is társult, amelynek mozgása lomhább volt az előbbiekben leírtaknál, amely néhány másodpercre kibukkant a felhőből, majd hirtelen elhúzott arra, amerről jött. A nem mindennapi látványt egy kisebb, a kereszteződésnél összeverődött tömeg is végignézte, közülük is többen videózták vagy fotózták az azonosítatlan repülő tárgyakat. Egy hang skót akcentussal többször is felkiáltott: "UFO, UFO" Ezt követően egy másik, szintén skót akcentusú férfi kérdezi a felvételt készítőket, hogy sikerült-e rögzíteni az objektumokat, ő nem lát semmit, mert elvakítja a nap - írja a Daily Mail

Az eredeti filmet egy Ellas Virgo nevű felhasználó töltötte fel, aki szintén magyarázatot vár rá, hogy vajon mik lehettek ezek a jelenségek. A kommentezők fele szerint csak egy amatőr CGI-os trükkfelvételről van szó.

Íme egy másik videó, ezt márciusban, rögzítették Mexikóban:



Egy másik videó Oroszországból, 2011.06.05-én rögzítették:



A következő A lengyelországi Varsóból származik, 2011.06.18-án kapták lencsevégre:



2011. Július 5. Arizona, USA. A CNN hírtelevízió élőben vette a homokvihart mikor véletlenül lefilmezett 2 azonosítatlan repülő tárgyat:



Számtalan videó van még, de ezek a legjelentősebbek amiket találtam.
Ezeken kívül még olvastam pár napja történt magyarországi észlelésekről, idézem őket:

"23.-án 22- 24 óra között több ismeretlen repülő tárgyat láttunk az égen. 
Különböző alakúak voltak 22 óra körül a filmen is látható pontszerű jelenséget, de 23 óra után egy"molylepke" formát -ami óriási volt a csillagokhoz képest, mert nyilván közelebb volt a földhöz - illetve 2 db szivar alakút, ami egymás mellett haladt lapjával előre. Az utóbbiak a göncölszekér csillagképfele tartottak, a Molyalakú pedig onnan jött. Hangtalanul repültek és nem volt olyan erős a fényük mint az elején említett 2 pontnak, elemben jóval gyorsabbak voltak."

Íme egy másik:

"Olyan este 11 fele kimentem rágyújtani és néztem az eget, szép csillagos volt, de egyszer egy nagy fényes dolog tűnt fel az égen amely végighaladt a látóhatáron. Repülő biztos nem volt. Folyamatosan világított és műholdhoz képest is nagy volt és közel volt a földhöz."

Ezeknek a hitelességét nem tudták bizonyítani, de néha érdemes kimenni, és felnézni az égre, talán láthattok érdekes dolgokat.

2 megjegyzés :

  1. Kedves Eddy! Én sajna még nem láttam UFO-t(vagy nem tudok róla,hogy azt láttam),bár gyerekkorom óta igyekszem nyitva tartani a szemem.Viszont ismerek olyan embert,akinek van kapcsolata "velük",nem sok ember tudja ezt róla,nem veri nagy dobra.Szóval,Ő egyszer azt mondta nekem,hogy ne akarjak annyira találkozni,mert többfélék,és nem biztos,hogy a "jókkal" sikerülne találkozni.Hát a magam kis bizonytalanságával szemben, valahogy mégse tudom elképzelni,hogy ártani akarnak nekünk.A cikked hatására előástam egyik régi kedvencemet,az X-Akták című film néhány epizódját,amiről nemrég azt olvastam,hogy valós FBI aktákon alapultak a sztorik.Eléggé hajmeresztő,ha pici is igaz azokból a történetekből,nem beszélve a kormányok közötti összeesküvés elméletekről!Hát kb ezeket a gondolatokat akartam megosztani Veled! Köszönöm a cikket!!!! pepe

    VálaszTörlés
  2. Én többször is láttam, egyszer biztos hogy azt láttam fényes nappal, és egyszer egy lebegő narancssárga fényt a határ felől, de ezt már leírtam.
    Tudom hogy nagyon sok faj jár a földre, és hogy különböző szándékúak. Nem kell feltétlenül a lényekkel találkoznod, legyen neked elég ha a járműveiket látod, sokan még ezt sem hiszik el.
    A legjobb tanács amit mondani tudok, legyél sokat a szabad levegőn(ez egészséges is :D), és nézd sokat az eget.
    Jó ha éjszaka is kimész mikor tiszta az ég, akkor csak a perifériás látásoddal figyeld az egész eget, előbb-utóbb észrevehetsz feltűnően gyorsan mozgó fénypontokat amik nyilvánvalóan műholdak nem lehetnek.
    Az X-aktákról mintha már hallottam volna h valós eseményeken alapul a legtöbb.
    Nem vagyok egy fosós gyerek, de én láttam majdnem az egész sorozatot, ha abból valami egy kicst is igaz, akkor már nagy gáz van. (földönkívüli megtermékenyítések, titkos kormánykísérletek, stb..)
    De olvastam h a volt szojetúnióban, Gagarin űrutazása előtt és után egész a rendszerváltásig olyan "titkos" űrutazási kísérletek folytak amibe nemegyszer belehaltak a résztvevők, voltak akik súlyosan megsérültek még csak rendes orvosi kezelést sem kaptak utána. Sőt aki meghalt, vagy egyszerűen kellemetlenné vált, azt visszamenőleg is törölték, megsemmisítettek minden okmányt ami igazolta hogy azokban a "munkának" nevezett kísérletekben részt vettek. Ezek az emberek néha nem is önszántukból vettek részt benne, a kormány uralta őket. volt aki csak azért jelentkezett önként, mert nem is tudta mi vár rá. senki sem kérdezhetett semmit. érdekes hogy akik a második vh idején néhány embert megöltek azokat sorra ítélik el még ha 90 akárhány éves is(mostanában is volt a hírekben). azokat akik több 100 embert öltek meg és nyomorítottak meg egy életre, azokkal meg semmit sem csinálnak. Undorító ez a szar, hazug, kizsákmányoló bürokrata rendszer.

    VálaszTörlés