Az emberi faj rejtélyes múltja

Elgondolkoztató videót osztunk meg most az emberi civilizáció múltjával kapcsolatban. A film erőssége, hogy nem valamiféle kizárólagos elméleti dogmát próbál felállítani, hanem rengeteg konkrét régészeti lelet kapcsán indítja el a teljesen logikus kérdést: vajon tényleg primitívek voltak az emberiség ősei?

Vajon tényleg a huszonegyedik század embere a fejlodés csúcsa? Mit tud kezdeni a mai hivatalos történelemszemlélet azokkal a leletekkel, melyek világ szinten egyre több helyen bukkannak elő és a napnál világosabban bizonyítják a jelenlegi dogmák tarthatatlanságát és hamisságát? (Jó mélyen elhallgatja, múzeumok jól orzött pincéibe számuzi vagy megsemmisíti őket.)

A boszniai piramisok kapcsán már a 30.000 éves múlt sem meghökkentő senkinek, aki tanulmányozta már ezt a területet, a filmben szereplő leletek pedig zömében 10.000 évnél jóval régebbiek, az elkészítésükhöz szolgáló technológiák pedig a mai kor emberének is fejtörést okoznának olykor.

Hogyan lehetséges akkor, hogy mindezeket holmi primitív, kobaltával rohangászó egyedek készítették volna el? Véleményem szerint a mai történelemszemléletet csak az elitnek az emberi tudatosságot mindenáron uralni akaró törekvései tartják fennt.

A világszerte hatalmas mennyiségben található bizonyítékok mind egyértelmuen azt mutatják, hogy az igazság nagyon messze áll attól, amit ma „történelemoktatás” címen az emberi tudat manipulálására használnak fel.

A spiritualitásuktól megfosztott emberi tömegek, pedig jelenleg könnyen manipulálhatóak a múltjuk igazi ismeretének hiányában. (Atlantisz és Lemúria „legendája” lassan egyre közelebb kerül a tudományos bizonyíthatósághoz a napjainkban visszatarthatatlanul felszínre törő igazság fényében.)




A filmben megfigyelhetoek egyes leleteken különleges írásjelek. Ezekről több helyen üvölt a rovás és ékírás alapú osi kultúrákkal való rokonság, illetve párhuzam. A fenti kép a filmben Klaus Dona szerint pre-Szanszkrit írásjeleket tartalmaz, és ő igen óvatosan fogalmaz. Ám aki ismeri a magyar rovásírást annak nem kell nagy erőlködés hogy felismerjük rajta rovásábécénk jeleit.

Az Orion (Nimród!) csillagjegy szerepe a bemutatott tárgyak egy részénél pedig a sumír-pártus-szkíta-hun-magyar vonal szempontjából nézve enyhén szólva is nem elhanyagolható súlyú kérdéseket vet fel. De nem folytatom, inkább mindenkire rábízom, hogy miként értelmezi a filmben szereplő tényeket.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése