Rejtélyes humanoid alakot fotózott a Mars Curiosity, amint a marsjáró fölé hajol

A Marsról néha olyan képek érkeznek, melyek olykor még a kutató elmét is térdre kényszerítik. Olyan fotók, melyek tartalmát senki sem képes teljes mértékben bizonyítani vagy cáfolni.

Egy 2012 szeptember 26-án készült képen az látszik, mintha egy humanoid alak a marsjáró fölé hajolna éppen. A képet a Curiosity bal oldali navigációs kamerája készítette. Ha közelebbről megnézzük, az alaknak felül mintha a haját látnánk, és a testét feltételezhetően egy hátizsákkal, vagy tartállyal a hátán, és a lábait.

Talán ez lehet az a fotó, amely bizonyítja a sok összeesküvés elmélet valódiságát?

Az eredeti NASA fotó itt található: http://marsmobile.jpl.nasa.gov/ms


Egy 2007-es Spirit marsjáró által készített felvételen például az látszik, hogy a szerkezet napelemeit vastag marsi porréteg borítja, ami zavarokat okoz a működésében. Ám pár nappal később a por teljesen eltűnt a napelemekről. A NASA ezzel az esettel kapcsolatban azt állította, hogy a marsi szél tisztára fújta a Spirit napelemeit, ami első hallásra talán igaznak is tűnhet. Vagy a másik magyarázat az, hogy valaki megtisztította a paneleket.


Mindenesetre igazán elgondolkodtató tény az, hogy a NASA több száz millió dollárt fektetett a Spirit kifejlesztésébe, de nem gondoskodott a napelemek tisztántarthatóságát biztosító technológiáról!

(A kép csak illusztráció)
Egy másik igen furcsa eset a Viking 1976-os marsi landolásához kötődik, amiről egy korábbi NASA alkalmazott számolt be. Elmondta, hogy a Viking egyik kamerája által közvetített monitorképen két, űrhajós ruhában sétáló alakot látott a Mars felszínén. A két ember kinézetű és védőruházatot viselő alak a Viking irányába tartott a horizont felől.

Ha mindezek valósak, akkor szinte teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a NASA és esetleg más űrügynökségek, vagy titkos szervezetek nem nyilvános tevékenységet folytatnak a Marson.

/új világtudat/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése