Ordo Bucintoro, a titkos velencei társaság

Van egy bizonyos pozitív titkos társaság, mely drámai hatással volt ezen bolygó sorsára, mivel létrehozott egy energia áramot, amely közvetlenül felelős az űrkutatásért, mely az Első Kapcsolatfelvételt fogja óhatatlanul eredményezni.

1510-ben egy Leonardo Loredan (1) nevű velencei dózse alapította, aki tagja volt az egyik legfontosabb fehér nemesi családnak Velencében. Abban az időben ő volt spirituálisan az egyik legfejlettebb ember nyugaton, és most egy felemelkedett lény, nem tévesztendő össze Paolo Veronese-vel, aki a Velencei Mesterként ismert. (2)

A titkos társaság akkori nevén Causa Nostra (vagy Cause), ma már Ordo Bucintoro-ként ismert.

A Bucintoro név egy régi velencei legendából ered: egyszer volt egy pompás arany hajó, amely egy híres dózsét az égbe vezetett. Ezt a hajót most már könnyen nevezhetjük egy anyahajónak, és a folyamatot felsugárzásnak, vagy teleportálásnak. Bucintoro volt Velence hivatalos állami bárkájának a neve, és titokban a Galaktikus Szövetség egyik anyahajójának a kódneve. (3)

1512-ben Murano-ban alapították meg a székhelyüket, és az Ordo Bucintoro onnan hozott létre egy kiterjedt hálózatot egész Olaszországban, Németországban, Ausztriában és Svájcban.

1516-ban Julietta Montefeltro, a Csillag Rendjének beavatottja csatlakozott az Ordo Bucintoro-hoz. (4) Ő Vénusz Istennő egyik papnője volt. Vénusz Velence védőszentje, és Velence az egyik legfontosabb planetáris istennő örvény.

Mint a Csillag Rendjének beavatottja, Julietta ismerte a halhatatlanság és a felemelkedés titkát, és ezt közölte az Ordo Bucintoro-val egy Spiritus Eros nevű okkult tanon keresztül, mely magában foglalta a menyegzői kamra és más istennő titok szentségét.

Az Ordo Bucintoro célja az volt, hogy felkészítse az emberiséget egy új korszakra, amelynek érkezését a 2000-es évre várták akkor. Az emberi szuverenitást vizionálta, mely mentes az egyház befolyásától, ahol az emberek a saját sorsukat határozzák meg, és érdemeik szerint tartják őket tiszteletben, nem pedig a vérvonaluk miatt. Egy új pénzügyi rendszert terveztek, amely tiltaná a kamatot, és a visszaélések elkerülése érdekében akadályozná a gazdagság fölhalmozását.

Az Ordo Bucintoro tagjai gondosan megtervezték inkarnációikat egy 500 éves időkeretben egészen 2000-ig, hogy felkészítsék a bolygót egy új korszak érkezésére.

Birtokukban volt a Grál, a Szent Grál fehér köve. (5)

Saint Germain, Cagliostro és Casanova mind az Ordo Bucintoro beavatottjai voltak Velencében. (6)(7) Casanova ott lett Vénusz pap. (8) Cagliostro Ízisz egyik papja lett, és létrehozta a Misraim-ot, egy szabadkőműves rendszert, amely megpróbálta megújítani Ízisz titkait közel 2000 éves nyugalmi időszakot követően. Sajnos a legtöbb Misraim szabadkőműves páholyba is beszivárogtak a jezsuiták szinte azonnal, és ezzel visszaélt az olasz fekete nemesség a saját céljai érdekében.

Mozart egy másik Ízisz pap volt, aki Ízisz titkait a zenéjén keresztül közölte, és egy bizonyos Templomos társaságon keresztül beavatottja volt a titkoknak, mely társaság erős kapcsolatban volt az Ordo Bucintoro-val Untersbergben, Salzburg közelében.

A Velencei Köztársaság bukása után az Ordo Bucintoro külső formájában feloszlott, és egy bizonyos pozitív Misraim páholy került a helyére Velencében.

Az Ordo Bucintoro okkult jelenléte nagy hatással volt a planetáris eseményekre, és a színfalak mögött arra inspirálta az embereket, hogy érjék el a csillagokat, és dolgozzanak ki egy űrprogramot.

Sajnos ezt a programot az Arkhónok és a Chimera csoport manipulálta a Vril és a Thule társaságokon keresztül. (9)

Otto Skorzeny, a Thule társaság tagja megpróbálta újra létrehozni az Ordo Bucintoro-t, és negatív célokra akarta felhasználni Junio Valerio Borghese-vel, a Fekete nemesség egyik tagjával együtt, és átnevezte Palazzo Csillagrendnek. A kísérleteik nem jártak sikerrel. (10)(11)

Vannak olyan csoportok, melyek azt állítják, hogy az Ordo Bucintoro leszármazottai. Állításaik lehet, hogy igazak, lehet, hogy nem.

(1) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Leonardo_Loredan
(2) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Paolo_Veronese
(3) - http://it.wikipedia.org/wiki/Bucintoro
(4) - http://www.causa-nostra.com/Rueckblick/Julietta-Mysterium-r0610a02.htm
(5) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Szent_Grál
(6) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Saint-Germain_gróf
(7) - http://en.wikipedia.org/wiki/Alessandro_Cagliostro
(8) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Giacomo_Casanova
(9) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Vril_társaság
(10) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Otto_Skorzeny
(11) - http://en.wikipedia.org/wiki/Junio_Valerio_Borghese
http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0214.htm

Kobra

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése