Ebola átverés - A CNN és a The New York Times krízis színészeket használ az ebola pánik fokozására

Sokan nyilvánvalóan tisztában vannak a ténnyel, hogy a tévében bemutatott híreknek sokszor vajmi köze van a valósághoz. Azt is tudhatjuk már, hogy a hírszerző ügynökségek beépített emberei hamis híreket gyártanak nap mint nap. A gond ezzel csak az, hogy még mindig sokkal többen vannak, akik ezeket a "híreket" elhiszik, és ezzel tulajdonképpen legalizálják azok szándékos megtévesztését, akik hatalom és anyagi haszon érdekében bármire képesek.

Mondjuk ki nyíltan, ezek az emberek bűnözők, és sok ember életével játszanak kényükre kedvükre. Teszik ezt azért, hogy ismét eladahassák a félelemtől elhomályosult tudatú tömegeknek a legújabb fejlesztésű "vakcináikat", melyek szinte bizonyosan többet ártanak, mint használnak. Mostanra köztudott, hogy az ebola természetes módszerekkel is gyógyítható. Tehát szükségtelen a "járvány megfékezésére" bármiféle oltás. De sokan ezt nem tudják, és újra és újra besétálnak a jól kieszelt csapdába.

Az alábbi videó 100 százalékosan bizonyítja azt, hogy a hatalom birtokosai - politikusok, gyógyszergyártók, média stb. - mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is félelemben tartsanak bennünket, hogy folytathassák kontrollálásunkat.

A CNN és a The New York Times a felvételek tanúsága szerint megfizet embereket, hogy játsszák el, mennyire betegek! Felnőtteket és gyerekeket egyaránt! Mindezt teszik abban a tudatban, hogy képesek még emberek tömegeit manipulálni, és amíg ezt megtehetik, addig a profitjuk biztosított.

Nézzük csak a Libériában egy furgon hátuljában "szenvedő" félmeztelen férfit, aki jajongva "csúszik ki" a gépkocsiból. Vagy a meztelen fiút, akit láthatóan instruálnak, hogy egy előre megrendezett helyre feküdjön a földre! Persze ott van a "fájdalomtól" önkívületi állapotban fetrengő férfi is, aki pár perccel később hason fekve nézelődik kíváncsian. Nos, aki ezek után még mindig elhiszi azt, amit a hírekben lát vagy hall, annak itt az ideje felülvizsgálnia a hitrendszerét.


A The New York Times eredeti felvétele.


Az "ebolás" férfi megbizonyosodik róla, hogy a CNN kamerája éppen veszi!


Vesz a kamera?


Hová feküdjek?



Rendben, ott jó lesz!



Meg fogok halni!


Jó színész vagyok?


/új világtudat

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése