UFO a Düsseldorfi reptéren?

Az egyik leglátogatottabb német hírportál, a Bild.de is csak találgat, hogy vajon mi lehetett az a szivar alakúnak tûnõ ismeretlen eredetû repülõ objektum, amelyet a világ egyik legforgalmasabb légikikötõje felett vettek videóra néhány nappal ezelõtt.

A felvételt, amelyen az egyik kifutópályán guruló repülõgép felett az égen egy hosszúkás, lassan haladó tárgy látszik, a düsseldorfi légikikötõ több száz állandóan mûködõ kameráinak egyike rögzítette. A kamera képét az interneten bárki élõben követheti, így rögzítette valaki.

A legnagyobb videomegosztóra feltöltött felvételt már közel harmincezren látták, de – ahogy az lenni szokott – alaposan megosztja a nézõket. Van, aki szerint az UFO csupán egy optikán mászó apró bogár, míg mások ezt azzal cáfolják, hogy ez esetben nem lenne éles a tárgy kontúrja.

A Bild megkereste Thomas Köttert, a reptér szóvivõjét, aki nevetve válaszolt kérdésére: “UFO riadó? Nekünk errõl nem szólt senki”.

A környéken nem ritka, hogy azonosítatlan repülõ tárgyakat videóznak, a szóvivõ ugyanakkor hozzátette, nem zárható ki, hogy valóban egy szivar alakú repülõ tárgy látható a felvételen, egy nemrég üzembe állított hatalmas Zeppelin ugyanis a reptéri irányítótornyok általános engedélyével repülhet a körzetben.


ittvannak

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése