Tudat kontroll: a napi híradók mocskos népbutítása

Szerkesztőségünk ugyan nem végzett közvélemény-kutatást azzal kapcsolatban, hogy hányan nézik naponta a nagyobb kereskedelmi csatornák, mint az RTL Klub vagy a TV2 híradásait, azonban feltételezzük, hogy mindannyian tisztában vagyunk azzal, milyen hírek mennek naponta a TV-ben.

Kiugrott egy férfi a hatodik emeletről. Roma kisebbségű diákok bántalmaztak egy tanárt. Megverte gyermekét az alkoholista férj. Öngyilkos lett egy férfi egy X. kerületi lakásban. Mérai Katalin fogyókúrázik. Leszúrtak egy taxist. Pandák születtek a fővárosi állatkertben. Ennyi lenne minden? Ennyi lenne mindaz, ami a világban történik? Hol vannak a hírek Szíriáról, ahol ezekben a percekben is ezrek öldöklik egymást? Hol vannak a megalapozott spekulációk, miszerint Amerika és Oroszország áll az események mögött? Hol vannak a hírek a Csendes-Óceáni haderők mozgósításáról? Vajon hányan tudják, mi zajlik jelenleg is Coloradoban? Miért nincsenek vitaműsorok a bankok mesterségesen keltett pénzügyi válságairól? Miért nincsenek UFO-kkal és parajelenségekkel foglalkozó tényfeltáró műsorok?
Az egész média úgy ahogy van, ha teljesen objektíven nézzük, totális népbutítás. Manipuláció. Tudatkontroll. Csak kapcsoljuk be a TV-t! Mit látunk? Ősszel indul az X faktor, a szokásos színvonalon. Fekete Pákó, Győzike, Mészáros János Elek. Celebek. Kasza Tibi. Plazma szexuális élete. Mi történik Magyarországon?! Mi történik a világban?! Miért nem tűnik fel senkinek, hogy totális agymosás folyik?! Miért nem beszélünk az igazán komoly dolgokról?! Miért nézik hülyének azt, aki a reinkarnációról beszél, mint azt, aki Liptai Claudia mellbőségét találgatja? Valóban ennyire beteggé fajult a világunk?

Akármennyire is túlzásnak tűnnek ezek a kérdések, tény és való, hogy a magyar média központi témái valójában egytől egyik olyan dolgok, melyeknek abszolút semmi jelentőségük nincs és tökéletesen eltakarják azt a valóságot, amelyben élünk. Hiszen mindennaposak az öngyilkosságok. Mindennaposak a balesetek. Mindenki meghal naponta valamiben. De mégis, kit érdekel, hogy Észak-Koreában milliók éheznek a jelenlegi szárazság miatt? Kit érdekel, hogy a SOHO napfigyelő műholdjai rejtélyes módon már két napja elérhetetlenek? Azt mindenki tudja, hogy Pataky Attila a dalszövegeinek egy jó részét gyermekeiről írta, de azt vajon hányan tudják, hogy az egyik tetoválása a Mindent Látó Szem?

Mert kit érdekel, hogy kínában és a Kanári Szigeteken földrengés volt, Amerikéban pusztító hurrikán, amelyek az utóbbi hónapokban teljesen megszaporodtak, foglalkozzunk továbbra is azzal, hol történt kocsmai verekedés, és kire borították rá az asztalt!

Vajon kinek a felelőssége a hírek közzététele a TV-ben? Mert mielőtt még az olvasó elkezdené szidni a hírszerkesztőket, megbocsáthatjuk nekik ezt a bűnt. Nem hihetjük azt, hogy mindez a hírszerkesztőknbek köszönhető. Nem. Ott valakik mások állnak a háttérben...de még csak nem is a felelős szerkesztők. Talán még csak nem is Kolisi Péter, vagy az MTM-SBS Televízió Zrt. ügyvezető igazgatója...a szálak elvezethetnek egészen a fekete háttérhatalmakig...akik most is a markukba röhögnek, ahogyan jól elszórakoztatnak minket, a majmokat a ketrecben.

Astana Nap-piramis temploma tökéletesen szimbolizálja ezt a helyzetet.

Amikor belépünk az épületbe, egy hatalmas, tátongó, félhomályos teremben találjuk magunkat. A piramis operaháza az a hely, amely a gyanútlan tömegek szórakoztatását, azaz manipulációját szimbolizálja. A sötétség ellenére a mennyezetet beteríti egy hatalmas, Napot ábrázoló festmény.

A piramis középső szintjén egy óriási körasztal van, amely szintén a Napot szimbolizálja. Eköré szoktak ülni a világ vallási vezetői a kongresszusok során. A piramis legtetején pedig az épület központi helyét találjuk. A piramis nevezetesen helyet ad a vallási vezetőknek olyan konferenciák számára, ahol meg tudják vitatni, hogyan egyesítsék a világ vallásait. Valójában azonban arról van szó, hogy adott néhány vallás képviselője, akik ülnek egy hatalmas Napot ábrázoló szimbólum körül és arról vitatkoznak, hogyan egyeztessék össze nézeteiket az Új Korszak számára.

Ez a konferenciaterem azonban sokkal világosabb, mint az operaház, mutatva a forgatókönyvet a megvilágosodás felé. A Napot ábrázoló asztal ugyanis pontosan az operaházban lévő festmény felső része! Tehát amíg a népet a sötét operaházban, vagyis a, materiális világ keretei között szórakoztatják, addig a vezetők pontosan felettük ülnek és tervezik, hogyan jussanak el az Isteni Világba. A csúcsról is említést kell tennünk. A piramis csúcsa teljesen üvegezett, így a napfény szinte mindenhol bejut rajta.

Az ablakok üvegeibe fehér galambok vannak halványan belefestve. A galambok a békét jelképezik, amikor a világ kormányai és vallásai egyesülnek az Új Világrend! A csúcs mennyezetén a Napistenséget látjuk, amint beragyogja a megvilágosodottakat. A megvilágosodott, tudatos lelkeket, akik most is, ezekben a percekben is azzal foglalkoznak, milyen események történjenek holnap.

paranormal.hu

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése