A Varginha UFO eset (1996)

A földönkívüliek látogatása sokak számára csak a fantázia szüleménye és elképzelhetetlennek tartják, hogy a Földre más csillagrendszerek értelmes lényei is ellátogassanak. Brazíliában, 1996-ban történt UFO baleset rengeteg bizonyítékkal szolgál az idegenekről, de az illetékesek erről nem beszélnek, csak ködösítenek.

1996. január 20-án, hajnali két óra felé a brazíliai Varginha város lakói furcsa robbanásra lettek figyelmesek. Sokan azt hitték a katonaság tart éjszakai gyakorlatot, valami újfajta harceszközt kipróbálva. Másnap meglepődve olvasták a helyi újságokban, miszerint a város szélén UFO baleset történt, aminek túlélői is maradtak.

Az eset abban az időben nagy visszhangot váltott ki, de hivatalos tájékoztatót azóta sem adtak ki róla. Természetesen újságírók, UFO kutatók rávetették magukat a témára és megkeresték a mentésben résztvevő tűzoltókat, katonákat.

Apránként kiderült az események sorrendje

Éjfél után amerikai kémholdak jelezték, ismeretlen objektum lépett be a Föld légkörébe ami Brazília felé tart. Az amerikaiak figyelmeztették a brazil katonaságot, legyenek éberek. Éjjel kettő körül egy brazil kisváros mellett a civil lakosság robbanást és azt követően tüzet észlelt, amit jelentettek a tűzoltóságnak. Szokatlan módon a tűzoltósággal együtt a katonaság is kivonult.

A helyszínen a balesetet túlélő idegen lényt találtak, akit elfogtak majd bevitték a városi kórházba, ahol rövid időn belül elhunyt. Egy másik humanoidot, szintén beszállították a körházba, de róla megállapították, nem mutat életjeleket.

A tanuk szerint az 1 méter magas, olajos bőrű lény kezén három ujjal és erős körmökkel rendelkezett, nagy piros szemei szinte világítottak a sötétben. A teremben ahol vizsgálták, erős ammónia szag terjengett. Az orvosok nem tudtak pulzust tapintani, tanácstalanok voltak mi tévők legyenek, mivel teljesen ismeretlen volt számukra ez az emberszerű lényt.

Az eset után néhány héttel meghalt Marco Eli Chereze, az a katona, aki a helyszínen segédkezett a lény elfogásában, és megfogta annak fényes, olajos bőrét. Vérében 8 százalék ismeretlen összetételű idegen anyagot találtak, ami feltételezhetően kiváltotta halálát.

További érdekesség, hogy a helyszínre érkezett tűzoltók közül egyikük három hét múlva szintén meghalt. Halálának okát nem közölték.

Néhány nap múlva az állatkert mellett helyi lakosok látták az újságok leírásainak megfelelő lényt, aki közeledtükre elmenekült. Az állatkert vezetője újságíróknak elmondta, 5 állat pusztult el az utóbbi napokban.

Varginha lakói nem akarnak felejteni

Három tizenéves lány egy szeméttelepen áthaladva pillantott meg egy hasonló lényt, akinek szerintük fájdalom és szomorúság látszott az arcán. Későbbi meghallgatásukkor nagyon pontos leírást adtak az idegenről. A nagy port felvert eset után a kutatók anyag gyűjtését megnehezítették, sokszor lehetetlenné tették az illetékes szervek.

A tűzoltó parancsnokságon nem tudtak beszélni a mentésben részt vevő tűzoltókkal, mert állítólag mind hosszú szabadságon voltak. A kórház orvosait mondvacsinált okokkal szintén nem engedték meginterjúvolni, így maradtak a szemtanuk, és azok a lakosok akik közelről látták az idegen lényeket.

A szemtanuk leírása alapján készült kép

Egy másik katona aki szintén a a helyszínen volt, határozottan állította, hogy egy ismeretlen szerkezet szétszóródott roncsai közt fogták el a kórházba vitt lényeket. Állítása szerint két lényt vittek kórházba, akik közül az egyik meghalt, a másik sorsa ismeretlen volt számára. A tetemet és a helyszínen gyűjtött bizonyítékokat felségjelzés nélküli repülőgépbe rakták és ismeretlen helyre szállították.

A katonai parancsnok véletlenek sorozatos egybeeséséről beszél. Tájékoztatása a szerint a hadgyakorlatról hazatérő csapat véletlenül találkozott a tűz oltására kivezényelt tűzoltókkal, és ha már ott voltak segítettek a kórházba szállítani azt a liliputi (alacsony növésű) párt amit út közben vettek fel, mert az asszony terhes volt és vajúdott.


costadelsolmagazin.com

3 megjegyzés :

  1. wow wow wooow. Hát köszönöm szépen,hogy összegyűjtötted ezeket a feljegyzéseket és eseményeket.Mostmár én sem vagyok annyira analfabéta
    .-.

    VálaszTörlés
  2. Miket hallgatnak el előlünk .Teljesen hülyéknek néznek bennünket?

    VálaszTörlés
  3. Miket hallgatnak el előlünk .Teljesen hülyéknek néznek bennünket?

    VálaszTörlés