Argentínában élő műsorban a háttérképen egy UFO húzott el

2015. február 28-án az argentin tévénézők egy gyorsan mozgó repülő tárgyat láthattak a tévében – az alábbi videófelvétel szerint mintha élő adásban történt volna az eset.

A Todo Noticias hírcsatornán a riporterek egy hatalmas üvegablak előtt ülnek és olvassák fel a híreket, a kamera tehát rálát az épületekre és a felhőkre.

Az alábbi videón látható, ahogy a tárgy elhúz az épületek közt, és aztán újból felbukkan. A hitelessége azonban erősen kétséges, és ezt az UFO-vadász Ben Hansen mondta a Huffingtonpostnak.

Az Igaz vagy hamis: 
Paranormális akták vezető kutatója azt mondta a lapnak, véleménye szerint ha ez igaz lenne, akkor a hírcsatorna valamivel már magyarázta volna az esetet a weboldalán.


Ráadásul véleménye szerint az is bizonyítja, hogy a felvétel hoax, hogy a videó 33. másodpercében a repülő tárgy nem tűnik el az antennák mögött – ahogy előtte pár másodperccel –, hanem mintha kitörölné a képről a vezetékek egy részét. (egy az, hogy ha a csatorna magyarázná az esetet, az azt jelentené, hogy kiemelten foglalkoznak vele, a cél pedig nem a figyelemfelkeltés, hanem az eltussolás és hallgatás, mintha semmi komoly nem történt volna. Másik: annyira ráközelítve szellemképes lesz a felvétel, természetes, hogy enyhén összemosódnak az egymást keresztező tárgyak... - szerk.)

Az UFO-kutató Ben Hansen, a Syfy Channel paranormális tevékenységek sorozatának nyomozója egy 2014-es októberi videófelvételt is megvizsgált, hasonló okból. Egy hongkongi tüntetés videóján bukkant fel egy légi tárgy, a házak közt egy fehéres fényű tárgy repkedett, a mozgásából ítélve a szakember szerint egy drón lehetett. (én olyan formájú drónt még életemben nem láttam, de évekkel ezelőtti felvételeken mikor még nem röpködtek percenként drónok az égen, egész csokornyi hasonló formájú UFO-t lehet találni... -szerk.)

Forrás:Global Mysteries/velvet.hu

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése