Miért találhatók az ősi ábrázolások között repülőgépek, helikopterek és dinoszauruszok? - Bolygónk eltitkolt történelme

Bolygónk történelme sokkal bonyolultabb, mint ahogy azt a legtöbb ember képzelni meri. Az általánosan elfogadott történelem változat szerint, melyet szerte a világon tanítanak az iskolákban, az ősi ember egy nagyon egyszerű teremtés volt, rendkívül korlátozott ismeretekkel. Azok számára viszont, akik ezt a hibás történelem változatot támogatják, sajnálatos tény, hogy a régészek folyamatosan tárnak fel olyan dolgokat, melyek közvetlenül ellentmondanak állításaiknak. Az igazság az, hogy hatalmas mennyiségű bizonyíték van rá, hogy az ókorban nagy szellemi eredményeket értek el. Például gondoljunk csak a Gizai Nagy Piramisra. Ez egy igazi technológiai csoda. Egy olyan hatalmas, és rendkívüli pontossággal létrehozott építmény, melyhez a modern technológia csak most kezd felzárkózni. Úgy gondoljuk, hogy ma képesek lennénk megépíteni egy hasonló szerkezetet ha akarnánk, de a modern ember valójában sohasem épített ilyet. És ahogy alább látni fogjuk, a Gizai Nagy Piramis messze nem az egyetlen példa az ókori világ fejlett technológiájára, melyet Egyiptomban találunk.


Az alábbi kép az egyik ősi egyiptomi templomban készült, Abydosban. Érdemes figyelmesen megnézni a hieroglifákat.

Látsz valami furcsát?

Lyn Leahz kutató nemrég a következőket mondta ezekről az elképesztően furcsa hieroglifákról:

"Abydosban egy ősi templom falát furcsa hieroglifák díszítik, melyek úgy tűnik, hogy modern kori repülőgépeket ábrázolnak. Ez a felfedezés sok vitát eredményezett az egyiptológusok és a régészek között, akik nem biztosak abban, hogy mit is gondoljanak. Hogyan lehetséges, hogy 2-3 ezer évvel ezelőtt az emberek már ismerhették a modern repülőgépeket?

Amikor Dr. Ruth Hover és férje utazást tettek a piramisokhoz és az egyiptomi templomokhoz, meg voltak döbbenve, amikor felfedezték az abydosi templomban a modern repülőgépeket ábrázoló hieroglifákat. Lefényképezte a fal elem egy részét, ahol az egyiptomi hieroglifákkal teli fedő panel összetöredezett és leesett, felfedve egy alatta lévő régebbi panelt."

Ez a régebbi panel, ahogy az fent látható, képeket tartalmaz, ami úgy tűnik, hogy mai technológiával készült helikoptert, egy tengeralattjárót, egy vitorlázó repülőgépet, és egy másik ismeretlen típusú repülőgépet (egyesek szerint hasonlít a Hindenburg léghajóhoz) ábrázol.

Szóval azok, akik a történelem általánosan elfogadott változatát hirdetik, hogyan magyarázzák ezt?

Nem tudnak vele mit kezdeni.

Az alábbi videóban Lyn Leahz több gondolatát is megosztja ezekről a hieroglifákról, és beszél a világszerte egyre gyakrabban feltárt "nem odaillő leletekről".


Egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy az ősi időkben az emberiség tudással rendelkezett a dinoszauruszokról.

Az alábbi fotó a Ta Prohm buddhista templom ősi vésetét mutatja Kambodzsában, ami egy Stegosaurust ábrázol. A történelem elfogadott változata szerint egy ilyen véset teljesen lehetetlen volna, mivel a dinoszauruszok több millió évvel ezelőtt kihaltak, és a modern tudósok csak pár száz évvel ezelőtt kezdték el kiásni őket. A véset mégis ott van...


A régészek szerint ez a templom Kambodzsában mintegy 800 éves...

A kambodzsai dzsungel mélyén díszes templomok és paloták találhatók a Khmer civilizáció korából. Az egyik ilyen templom, Ta Prohm bővelkedik a kő szobrokban és domborművekben. A szürke homokkő szinte minden négyzetcentiméterét díszes, részletes faragványok borítják. Ezek ismert állatokat ábrázolnak, mint a majom, szarvas, bivaly, papagájok és a gyíkok. Azonban az egyik oszlopon egy Stegosaurus-szerű lény bonyolult faragása található. A kézműves, aki 800 éve díszítette a buddhista templomot, honnan tudhatta, hogyan néz ki egy dinoszaurusz? A nyugati tudomány csupán az elmúlt két évszázadban kezdett összeállítani dinoszaurusz csontvázakat.

Nagyon furcsa dolog.

Egy másik váratlan hely, ahol "ősi dinoszaurusz művészetet" találtak, Peru volt, ahol az ősi Ica Köveket fedezték fel. A köveket eredetileg a spanyolok találták meg 1535, és a spanyol felfedezők ezen kövek közül néhányat visszaküldtek Spanyolországba 1562-ben.

A kövek többsége művészetileg nagyon szép, de ami ellentmondásossá teszi őket az a tény, hogy több kövön egyértelmű dinoszaurusz ábrázolás található. Íme egy példa:


És egy másik példa. Ha jobban megnézzük, nagyon úgy néz ki, mint egy Triceratops.


Az Ica kövek: http://global-mystery.blogspot.hu/2011/12/az-ica-i-kovek-rejtelye.html
(Acambaro-i leletek: http://global-mystery.blogspot.hu/2012/05/acambaro-i-leletek.html )

Ebben az esetben az általánosan elfogadott történelem hirdetői elég szegényes magyarázattal tudtak csak szolgálni. Leggyakrabban megpróbálják átverésként beállítani a köveket, mivel a helyiek elkezdtek hamis "Ica Köveket" készíteni az elmúlt években, miután rájöttek, hogy a turisták előszeretettel vásárolják őket.

De az Ica Kövek, melyek hitelesnek minősültek, néhány figyelemre méltó részletet tartalmaznak. Sőt, a dinoszauruszokról ismert anatómiai tudás közül sokat, melyeket ezek a kövek ábrázolnak, a modern tudósok csak a közelmúltban fedezték fel.

Más elemei ennek az anatómiai pontosságnak, melyek igazolják az Ica Kövek ábrázolásának hitelességét, a farok és a lábak elhelyezkedése. A korai kritikusok szerint az Ica Kövek hamisak, részben azért, mert a farkuk kiáll járás közben. A paleontológusok az 1960-as években biztosak voltak abban, hogy a dinoszauruszok húzták a farkukat. A paleontológusok tévedtek, és az Ica Kövek helyesek voltak. A tudósok ma úgy gondolják, hogy a dinoszauruszok hatalmas farkukat felemelték a földről járás közben, mivel nincsenek vonszolási nyomok a dinoszaurusz lábnyomok nyomán. A dinoszauruszok az Ica Köveken egyenesen állva vannak ábrázolva ahelyett, hogy szétálló lábakkal, gyíkszerű helyzetben mutatnák őket. Ami a dinoszaurusz szakértők szerint "halálosan" pontos. 

Természetesen az Ica Kövek csak egy példa az ősi dinoszaurusz művészetre, amit a világ minden táján felfedeztek. Sok-sok példa van erre a jelenségre, ezen az oldalon sok kép található róluk: http://www.genesispark.com/exhibits/evidence/historical/ancient/dinosaur/

Bárki, aki megpróbál meggyőzni arról, hogy a több ezer évvel ezelőtt élt emberek kétbalkezes idióták voltak, hogy szerencséjük volt, hogy sárkunyhókat építhettek, és a nemi szervüket fűszoknyával takarhatták el, az hazudik neked.

Az igazság az, hogy az emberi történelem hihetetlenül összetett. Vannak monolitikus struktúrák az egész bolygón, melyek még mindig állnak több ezer év után is, hogy emlékeztessenek mindannyiunkat, hogy a nagy civilizációk elképesztő technológiai tudással egyszer már virágoztak.

Valójában inkább arra van bizonyíték, hogy a modern emberek válnak egyre ostobábbá. A Stanford Egyetem biológia professzora Gerald Crabtree a közelmúltban tett közzé egy tanulmányt, amelyben kifejtette következtetését, miszerint az emberek az évezredek során egyre butábbak lettek.

Dr. John Sanford a Cornell Egyetemről is úttörő kutatást végzett, amely azt mutatja, hogy az emberi genom folyamatosan degenerálódott, és végül a kihalás felé halad.

Így talán nem kellene magunkat kiválóbbnak gondolnunk az ősi emberiségnél. A valóság az, lehet, hogy fizikailag, mentálisan és minden téren jobbak voltak nálunk.

The Truth

/Új világtudat/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése