Mégtöbb UFO japánban

Hát üdvözlet mindenkinek, én lennék az a bizonyos társ és ez lenne az én első bejegyzésem Ed barátunk blogjára. Hozzáteszem még sohasem írtam ehhez hasonló irományt (max történetekben), szóval csak finoman a kritikákkal, nehogy beletiporjatok drágalátos lelki világomba XD
Na de komolyra fordítva a szót: mielőtt elkezdeném ezt a cikket, dióhélyban szeretném elmondani, hogyan is állok én ezekhez a szellem, UFO, stb. dolgokhoz (nehogy aztán később félreértsetek valamit :)

Az elején le kell szögeznem, hogy hiszek a paranormális jelenségekben, amit sajnos sok ember hülyeségnek tart, megvet, vagy egyszerűen nem érdekli. Pedig, lássuk be, sok olyan esemény történik nem csak napjainkban, amit nem tudunk megmagyarázni. Azonosítatlan repülő tárgyak, viszatérő lelkek, furcsa lények, gabonakörök, maguktól mozgó tárgyak, emberek összefüggő elbeszélései. Nos igen, az ember...itt jön a képbe az egyik legnagyobb hátráltató eszköz: a hazugság. Sajnos sokan szándékosan készítenek megtervezett és ügyesen összevágott képeket,  videófelvételeket, esetleg hanganyagokat. Ne értsetek félre, nem mindre mondom, de sajnálatos módon sok ilyen van fönt az interneten és a mai technikával már gyerekjáték meghamisítani bármit (gondoljunk csak a mostani sci-fi filmek efektjeire). Persze van néhány eléggé szembeszökően gyermeteg alkotás is :) Ezt most azért mondtam, mert aki ilyen dolgokkal szeretne foglalkozni (szerintem), annak minden lehetőséget nyitva kell tartania munkája során, hogy esetleg később olyan dolgokra is felfigyeljen, ami a források birtokában szinte már egyértelmű. A lényeg, hogy legyünk alaposak és vizsgáljunk meg minden lehetőséget. Persze ez nem szent írás, csak az én véleményem, nem is untatlak tovább benneteket, nézzük meg inkább, hogy mi a mai menü :)

Bizonyára ti is tudjátok, hogy mekkora pusztítást végzett Japánban a cunami. Ed előző bejegyzését "kicsit" ki szeretném bővíteni ezzel kapcsolatban, mely egy japánban videóra vett repülő tárgyról szólt (ami szerintem egyértelműen helikopternek tűnik, de mint mondtam, minden lehetőséget számításba kell venni :)
Kezdjünk is rögtön ebből a videóból kiindulva: egy hiradós helikopter vette fel, amint Japán légterében tudósított a szerencsétlenség alatt. Lássuk ennek a felvételnek a hoszabb verzióját.



Nos, ott is van helikopterünk de...észrevettétek az igazi furcsaságot a felvételen? Nem csoda, ha nem, mert elég nehezen észrevehető. Nézzük meg kicsit alaposabban, kijelölve a lényeget.



Ugyan ez belassítva és közelítve.



A felvételeken egyértelműen látható, hogy valami az ár folyásával szemben halad, fütyülve a fizika törvényeire. Persze rögtön jöhetnek a kifogások: biztosan fölkapott valamit a szél (persze és akkor a többi hasonló súlyú tárgyat miért nem?), a hullámok visszacsapták (sok vizitúrán voltam már, de higgyétek el, ennyire nem dobál vissza a víz :) egy állat lehetett (nem hiszem, hogy egy ekkora területen egy szem állatocska lett volna csak és az is ekkorákat ugrálva figgyet hány egy ilyen elképesztő erejű katasztrófának). Mielőtt bárki elkezdene érvelni, nézzük meg a következő három videót is.







Icipicit azért elgondolkodtató, hogy ennyi furcsaság történt azon a napon, amikor egy ilyen megrázó tragédia történt. Mégha az utolsó három nem is, de a legelső videó egy hivatalos hiradós videóanyag! "Japan Tsunami" kulcsszóval kerestem rá a youtube-n, mindenféle UFO-s megnyílvánulás nélkül és egyértelműen látszik rajta, hogy valami a hömpölygő árral szemben halad! Ez tény! Hogy igazából mi is lehet az, azt nem tudom megmondani, mindenki maga dönti el, de ennyi videó fényében (van még több ilyen is youtube-n) én úgy érzem volt valami akkor, amit eltitkolnak előlünk. Mert bárki bármit is higyjen, titkolnak előlünk számtalan dolgot, amiknek a hivatalos szervek nem örülnének, ha kitudódna. Még így a végén had említsek meg ezzel kapcsolatban valamit:

Öcsém a minap mesélte, hogy osztálytársának édesapja több kömüves munkatársával együtt dolgozott egy templomban, amikor beszakadt alattuk a talaj és egy (ha jól tudom) temetkezési helyre, vagy hasonlóra bukkantak. Nem sokkal később az esemény után kijöttek a hivatalos szervek és lebetonoztatták velük az egészet.
Ezt most csak azért hoztam fel, mert ténylegesen vannak ilyen dolgok: embereket utasítanak (néha meg is félemlítenek), hogy ne beszéljenek arról, amit láttak, tapasztaltak, eltüntetnek egyértelmű nyomokat, fedősztorikat találnak ki, elsimítják az ügyeket. Ilyen volt, van és lesz is!

Végezetül: nem azt mondom, hogy mindenki paranoid módon bezárkózva magába, idegesen sétáljon az utcán azzal a tudattal, hogy bármikor lekapcsolják, elviszi egy UFO, vagy lerántja a föld alá egy gyilkos vakondember. Nem szabad őrült módon minden időnket és teljes lényünket a paranormális tevékenységekre fordítani, hiszen valakinek élni kell az életünket :) Viszont figyeljünk oda a dolgokra, gondolkodjunk el a látottakon, foglalkozzunk velük és fogadjuk el az egyértelmű tényeket. De hogy a Negyedik típusú találkozások c. filmet idézzem: "Hogy mit hisztek azt végső soron ti döntitek el." :)

Nos hát remélem tetszetős és elgondolkodtató volt első irományom. Ha elnyerte a tetszéseteket és persze Ed is megengedi, írhatok még a blogra szabadidőmben valamikor :) De most búcsúzom tőletek és sose feledjétek:

Az igazság odaát van :DDD

Ezustsilver

4 megjegyzés :

  1. Kedves Szerkesztő! Most olvastam a cikked,és nagyon tetszett,mind a cikk tartalma,mind pedig a dolgokhoz való hozzáállásod!Nekem Veled egyező véleményem van ezekről a dolgokról,hisz én is biztos vagyok benne hogy tele van a világ paranormális dolgokkal,és mindig igyekszek tájékozódni róluk. Viszont nehéz kiszűrni azt ami valós,mert tényleg sok a csalás is! Nemrég találtam rá a blogra,és nagyon örülök,hogy olvashatom,és várom a hasonló cikkeket! Gratulálok hozzá!!! Köszönettel : pepe

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! de ezt a bejegyzést pont nem én írtam, hanem egyfajta ideiglenes társ szerkesztő. Most szerencsém van ha néha fel tudok nézni pár percre. Vizsgaidőszak meg hasonlók miatt. Örülök hogy egy véleményen vagyunk, minél több embernek sikerül felnyitni a szemét ezekkel a témákkal kapcsolatban, annál kisebb lesz a kormányok meg a vezető szervezetek hatalma, és nem tudnak majd mindent eltitkolni. sőt már most olyan nyilvánvaló dolgokat próbálnak eltusolni, hogy az már szinte szánalmas.Asszem, a tudás mégis hatalom. :D

    VálaszTörlés
  3. Kedves Eddy!Igen,tudom,hogy ezt nem Te írtad,kicsit bajba voltam a megszólítással!Örülök,hogy válaszoltál,mert nem sok ember van körülöttem,akivel beszélhetek ezekről a témákról! Nagyrészt élem a mindennapi életemet,amibe kevésszer fér bele,hogy foglalakozhassak kedvenc dolgaimmal!Talán ez sem véletlenül van így alakítva,hogy minél kevesebb időnk legyen gondolkodni,az események mélyére látni!Jó lenne,ha kicsit változna a világ,és élesebben láthatnánk,de nem tudom, van e erre esélyünk? Az élet nagyon rövid,és kár,hogy elveszik tőlünk a valódi tudást! Ezért is örülök nagyon,hogy létrehoztad ezt a blogot,és hogy rátaláltam,mert ezáltal van lehetőség információhoz jutni,és valóban bizakodni,hogy egyszer talán közelebb kerülhetünk a "tűzhöz"! Köszönettel,tisztelettel: pepe

    VálaszTörlés
  4. Úgy szólítasz ahogy neked jó esik :D
    Természetes hogy válaszolok, mellesleg te írtad az első megjegyzést a blog kezdete óta, gratulálok :D *taps*.
    Hát igen, ez sajnos így van, az emberek élik a kis mindennapi életüket, és mondhatni nem is akarnak foglalkozni ezzel a témával. én úgy vettem észre, hogy félnek. "boldogok a tudatlanok" olyan dolgok részesei vagyunk pedig, amit már egyszerűen nem szabad figyelmen kívül hagyni. nem tudom h van e esélye az emberiségnek, hogy kicsit kinyissa a szemét. ehhez valami világrengető dologra lenne szükség, ami látványosan érint szinte mindenkit. (pl, mint a függetlenség napjában a városokat megszállták az ufók)ilyesmik. de ez az időjárási káosz ami épp most zajlik, nem törődnek vele, ráadásul a tévében az időjárás jelentésben is félremagyarázzák, pedig a meteorológusok is jól tudják, h a golf áramlat megszűnése miatt történik ez, de ahogy a videóban is halható, "túl félelmetes", pedig ezen van a hangsúly, ha nem rémülnek meg kicsit az emberek, nincs esély h észrevegyék a bajt. csak azért hoztam létre a blogot, mert unatkoztam. de idővel minél többet tudtam meg, annál jobban vált ez egyfajta életcéllé, h felnyissam az emberek szemét: "hahó! nagy sz@rban vagyunk, kicsit nézzetek már szét magatok körül!".
    tisztelettel: Eddy

    VálaszTörlés