A felszín felett lebegő idegen űrhajók miatt nem tért vissza a NASA a Holdra

Az Apollo missziók során a felszín felett lebegő idegen űrhajók figyelmeztették az űrhajósokat, hogy tiltott területre tévedtek, és soha ne térjenek vissza az égitestre. A NASA azóta sem hajtott végre emberes Holdmissziót, és feltűnően kevés érdeklődést mutatott az elmúlt években a Holddal kapcsolatban. Bizarr összeesküvés elmélet, vagy tényleg idegenek élnek a szomszéd égitesten?

Rengeteg olyan teória kering az Apollo-missziókkal kapcsolatban, melyekben szerepelnek az idegenek, ufók, óriási anyahajók, vagy idegenek által épített erődítmények, melyek a Holdfelszín szürke porába ágyazódva várták, hogy feltárja őket az emberiség.

A szkeptikusok azt állítják, hogy ezek a történetek csak puszta kitalációk, unalmas emberek agyszüleményei. De mi van akkor, ha hiteles belső források erősítik meg ezen beszámolók valódiságát?

Ha még a korábbi űrhajósok, és az Apollo-programban résztvevő mérnökök, szakemberek is azt mondják, hogy a NASA ténylegesen eltitkol előlünk valamit. Mégpedig azt, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Rejtélyes furcsaságok az Apollo-misszióval kapcsolatban


Edgar Mitchell, aki holdra szállt a 1971-es az Apollo 14 misszió tagjaként, azt állította, hogy az idegenek jelen vannak a Holdon,és tud olyan találkozásokról, az amerikai katonai bázisok körül, amelyek hatással voltak az atommal való fegyverkezésre a hidegháború alatt, talán meg is akadályozták egy ilyen konfliktus kitörését.

Egy felvétel, melyet az egyik Apollo-misszió során rögzítettek

Hozzátette, hogy beszélt olyan tisztekkel az amerikai légierőnél, akik
állították, hogy több tesztrakétával végeztek idegen űrhajók. Sokszor olyan aktivitást is tapasztaltak, ami tisztázatlan indokkal történt.
Az ominózus, és híres holdra szállás akkora eseménynek számított az emberiség történelmében, melyet azóta sem lehet elvitatni. Arról azonban rengeteg vita folyik, hogy mit is láttak valójában a Holdon az űrhajósok.

Armstrong, Collins és Aldrin 1969. július 16-án emelkedett a magasba a Cape Canaveral űrközpontból. A Hold körüli pályára állás 3 napig tartott. Amikor az asztronauták végül megérkeztek és leszálltak, alaposan meglepődtek a Hold kietlenségén, sivárságán.

1969. július 20-án szálltak le az égitest felszínére, a leszállás nem volt teljesen zökkenőmentes. Az üzemanyag kifogyása előtt végre megpillantották a leszállásra kijelölt helyet, majd július 20-án, 20:17-kor leszálltak a Hold felszínére a „Nyugalom-tengerében”.


Ekkor 30 másodpercre elegendő üzemanyaguk maradt. „Houston, a Sas leszállt” – mondta Armstrong.

6 óra várakozás után kinyitották a holdkomp ajtaját, és leléptek a Hold felszínére. Ekkor hangzott volna el Armstrong történelmi jelentőségű mondata: „Egyetlen kis lépés az embernek, de óriási ugrás az emberiségnek.”

Később egy emléktáblát helyeztek el az emberiség és Amerika nevében, és rengeteg fotót és Holdkőzetet gyűjtöttek be, hogy majd a Földre visszatérve elemezzék őket. Minden jel arra utalt, hogy a Hold egy kietlen, barátságtalan hely, melyen az élet egyetlen szikrája sem lelhető fel.


Azonban az eltelt évtizedek felszínre hozták az Apollo-missziók eltitkolt információit. Az egyik űrhajós, aki jelen volt a küldetés során a Holdon,
Buzz Aldrin azt állította,, hogy 1969-ben UFO-kat látott a Holdon, akárcsak a másik két társa is.
Aldrin volt a második ember, aki a Holdra lépett, azt is mondta, hogy a NASA sok mindent eltitkolt ezzel az űrutazással kapcsolatban.

Idegenek a Holdon

Bár Aldrin idegeneket látott a Holdon, nem mondhatta el senkinek, mert a NASA megtiltotta, arra hivatkozva, hogy tömeghisztériát okozhatna ezzel. Így mind a hárman hallgattak.

Aldrin leírása az idegenekről messzemenően részletes volt, és mivel hiteles volt a személye, óriási visszhangot keltett a médiában a vallomása. Arról is beszámolt, hogy az idegenek nem kis zöld emberkék, hasonlítanak az emberekre, de mégis sok fiziológiai eltérés van köztünk és köztük.
Amikor Neil a Holdra lépett, egyértelműen látta, hogy két élőlény a közelben rejtőzik és figyeli.
Sőt, az égen a felszín felett több száz méter magasságban különböző mesterséges tárgyak lebegtek, és figyelték az űrhajósok minden lepését. Állítólag az idegenek megüzenték az Apollo-misszió első űrhajósainak, hogy tiltott területre érkeztek, és a jövőben nem lenne szerencsés, ha ember tenné a lábát a Holdra.


Sokan ezzel magyarázzák azt, hogy a NASA miért nem látogatott később vissza a Holdra. A hivatalos indoklás szerint nincs semmi ott, amit kutatni lehetne, és ráadásul drága mulatság. Ez azonban nagyon vékonyka indok, a valóság ennél jóval összetettebb.
Holdfotók tucatjai árulkodnak arról, hogy mesterséges, nem emberi civilizáció alkotta objektumok vannak az égitest felszínén.
Gondoljunk csak az óriási, több km magas spirális toronyra, melynek szabályos formája fel sem veti a természetes képződmény lehetőségét.


Nem egy ízben találtak már bányászatra utaló anomáliákat, vagy kupola-szerű építményeket is. Egyesek szerint a Hold sötét oldalán komplett idegen kolóniák is találhatóak. Egy 1966-os analóg felvételen is szokatlan furcsaságokat látni.


A NASA tud az idegenekről, akiknek egészen biztosan nincsenek ártó szándékaik, hiszen akkor már valószínűleg az emberiség sem létezne. Ugyanakkor a Holdat látogató emberektől fenyegetve kezdték érezni magukat, ezért
titkos paktum született arról, hogy az ember nem teszi a Holdra a lábát többé, legalábbis nem kolonizációs és gazdasági szándékkal.
A szerződés a két faj között az Amerikaiak által jött létre, éppen ezért kezdtek aggódni, hogy rájöhetnek más nemzetiségek is, mint a Kínaiak arra, hogy a Holdon építmények, idegen bázisok vannak. Az elsőre látható bázisok egy részét ezért a NASA az amerikai hadsereggel közös akció keretében lebombáztatta. Mindezt rakéta teszteknek álcázva.

Az idegenekkel közösen végrehajtott hadművelet része volt az, hogy ezeket a területeket evakuálják. Mind az emberek mind az idegenek közös érdeke volt, hogy ne jöjjenek rá mások, hogy a Hold nem csak élhető, hanem egy tényleges civilizáció telepedett meg rajta.


A helyzet azonban az utóbbi években egyre fokozódik, Kína ugyanis erősen érdeklődik a Hold sötét oldalával kapcsolatban. Nemrégiben bombaként robbant a hír hogy a kínaiak talán idegenek nyomaira bukkantak a szomszédunkban.

Az eset kapcsán aztán mély és gyanús hallgatás állt be, amiből sokan arra következtettek, hogy a Kínaiakat is beavatták végül az eltitkolt tényekbe, így már nem csak Amerika, hanem Kína is tud az idegenek létezéséről, és ez a titkos paktum a Hold zargatásának tiltásáról kiegészült velük.

avilagtitkai.com/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése