Közel kétezren láthatták a baseball-meccs közben feltűnt UFO-t Kanadában

(Nagyobb mérethez kattints a képre)
Azonosítatlan repülő objektum jelent meg néhány percre egy kanadai kis ligás baseball-mérkőzés alatt 2013. szeptember harmadikán. A lelátókon összesen 1796 néző ült, közülük többen le is fotózták a lebegő tárgyat, majd az internet segítségével már a mérkőzés alatt közzétették a képeket.

A baseball-meccset a kanadai Vancouverben rendezték. A Vancouver Canadians ellenfele a vendég Everett AquaSox volt. Éppen az úgynevezett hatodik helycsere után voltak a csapatok, amikor egy kékesen fénylő ismeretlen objektum tűnt fel az égen. Az egyik szemtanú azt írta róla:"A furcsa tárgy előbb csak egy helyben lebegett, majd függőlegesen, fel-le kezdett mozogni mielőtt végleg eltűnt a szemünk elöl."

Mivel a házigazda Canadians csapata rögtön ezután négy pontot is szerzett, amellyel végül 5:1-re nyerték a mérkőzést, a helyi sajtó azonnal viccet csinált a dolgoból. A The Vencouver Sunmásnap "kozmikus beavatkozást" sejtetett a Canadians csapatának oldalán, a The Province című napilap pedig azt írta a címében, a győzelemhez "Csak egy UFO segítsége kellett."

A napilap szerint valószínűleg csupán egy távirányítású helikopter lehetett az ismeretlen repülő tárgy, ugyanakkor a róla készült felvételeket "hátborzongatónak" nevezték a szerkesztőség munkatársai, akik elmondták, egyelőre senki nem adott adekvát választ, hogy vajon mi lehetett a rejtélyes objektum, amelyet az egyik nézőnek sikerült videón is megörökítenie:


A hazai csapatnak viszont jól jött a hívatlan vendég és"ismerve a sportolók babonáit, a Canadians játékosai minden bizonnyal nagyon örülnének, ha a következő meccseiken is megjelennének a különös látogatók" - zárta némi iróniával tudósítását a The Province sportrovata.

Nem ez volt az első eset, hogy azonosítatlan repülő tárgyak jelentek meg egy nézőkkel teli stadion felett. 1954. október 27-én néhány percre félbe is szakadt a Fiorentina-Pistoiese első osztályú labdarúgó mérkőzés, amikor a lelátókon ülő tízezer néző és a pályán futballozó játékosok legnagyobb ámulatára hatalmas UFO-k jelentek meg a pálya felett.

/ittvannak.hu/

2 megjegyzés :

  1. Ezt a hírt már más portál is leadta, majd igazított, hogy kacsa.

    itt a link : http://idegenek.weebly.com/3/post/2013/09/reklmfogs-volt-a-kanadai-baseball-stadion-kzelben-szlelt-ufo.html

    VálaszTörlés
  2. Ez nem igazi ufo észlelés, de mégis kint van az oldalon....

    VálaszTörlés