Ha valami történne velem… - Holtan találtak egy ufó kutatót, miután beszélni akart egy általa kutatott összeesküvés elméletről

Bizarr nyomozás kezdődött egy korábbi ufó kutató halála ügyében. A férfi ugyanis azután halt meg, hogy egy üzenetet tett közzé, melyben beszámolt róla, hogy különös dolgokra jött rá, és páratlan információk birtokában van, ha valami történne vele, akkor az nem véletlen. 

Ijesztő összeesküvés elmélet rajzolódik ki Max Spiers halála kapcsán.

A férfit ugyanis holtan találták, és az előzetes információk szerint bár valószínűleg öngyilkos lett még folytzatódik a nyomozás, sokan azonban teljesen mást sejtenek a dolog mögött.
A férfi nagyon nagy érdeklődést mutatott a különféle idegenekkel kapcsolatos összeesküvés elméletek iránt.

A barátoknak, ismerősöknek különböző dolgokat mesélt a halála előtti napokban. Van, akinek azt mondta, hogy különleges információk kerültek a birtokába, mellyel majd ki fog állni a nyilvánosság elé, míg másokkal találkozót akart szervezni az idegenekkel kapcsolatos témák átbeszélésére.

Anyjának egy olyan üzenetet küldött, mely szerint bajban van, és ha valami történne vele, indítsanak nyomozást az ügyben. Az este Lengyelországban történt. Max Spiers 39 élves volt, két gyermek apja. Élettelen testére a kanapén heverve találtak rá, de egyelőre a nyomozás semmi érdemlegeset nem árul el, így semmi sincs kizárva, bár a hatóságok öngyilkosságra gyanakodnak. Aztán nemrégiben megérkezett a boncolási jegyzőkönyv, ami különös módon nem talált semmit, és az volt benne, hogy a férfi természetes úton halt meg, váratlanul.

Az még több emberben elindította az összeesküvés elméletet, és sokan arra gondolnak, hogy a férfit valaki, talán a titkos árnykormány likvidálta, mert olyan információra tett szert, mellyel nem lett volna szabad azt terveznie, hogy kiáll vele a nyilvánosság elé. Max talán olyan dolgok mélyére ásott le, olyan ügyeket bolygathatott meg, amiket nem lett volna szabad. Egy biztos: régóta tudni, hogy a titokzatos fekete ruhások világszerte jelen vannak, és szisztematikusan próbálják elhallgattatni azokat, akik túl sokat tudnak…

avilagtitkai.com

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése