7000 éves földönkívüli leszállópályára bukkantak az iraki sivatagban

A mai modern civilizáció egyik bölcsője a mai Irak területén virágzó sumér városállamok voltak. Rejtélyesen fejlett csillagászati ismereteiknek a mai napig csodájára járnak a tudósok. Hatalmas városaik romjai ámulatba ejtőek, mítoszaikból a Bibliai is merített. A sivatag homokja még rengeteg ősi titkot rejt velük kapcsolatban… Most ismét kiderült valami elképesztő!

A napokban Kazem Finjan, Irak közlekedési minisztere egy sajtótájékoztatón jelentette be, egy i.e. 5000 körül épült, vagyis mintegy 7000 éves sumér repülőtér maradványaira bukkantak a sivatagban, miközben egy éppen egy modernkori reptér építéséhez kezdték el előkészíteni a terepet.


A földrajzi adottságok az eltelt évezredek alatt alig változtak, így eshetett a ősi suméroknak is arra a helyre a választása, amely ma is alkalmas egy ilyen méretű építmény létrehozására.


A mai Irak területét 7000 éve a sumérok lakták, akik csillagászati, matematikai és technikai ismeretei még manapság is kétkedést kelt a kutatókban azzal kapcsolatban, hogy önmagától alakult volna ki a civilizáció a földön. Minden bizonnyal isteneknek álcázott földönkívüliek (Annunaki) avatkoztak be az emberiség sorsának alakulásába.

A miniszter szerint a repülőtér csomópontként szolgálhatott az űrbéli utazásokhoz is, a földönkívüliek és a korabeli emberek számára. Innen indulhattak űrhajók a Plutóhoz, és a titokzatos Niburu bolygóhoz is. Erre bizonyítékként egy orosz kutató Samuel Kramer munkáját hozta fel, aki alapos kutatást végzett a sumér civilizáció felemelkedésével, mitológiájával és kapcsolatban.

Kazem Finjan rámutatott arra is, hogy bizony át kellene írni a történelemkönyveket, mert az, amit az iskolákban tanítanak történelem címszó alatt, köszönő viszonyban sincs a valósággal. Elavult, félinformációkon alapuló, sok esetben kitalált történelmi idővonalat tartalmaz az emberiség történelme, és az elmúlt 50-100 év régészeti felfedezései, bizonyítékai szinte egyáltalán nem kaptak helyet bennük.

Forrás

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése