Egy korábbi 51-es körzetben dolgozó kiteregette a kormány szennyesét, belső titkait!

Egy korábbi 51-es körzetben dolgozó férfi eddig soha nem hallott információkat csepegtetett el az idegenekről, és a kormányról.

Az 51-es körzet titkai mindig is érdekelték a közvéleményt. Nem csak azért, mert sokan hisznek abba, hogy rejtegetnek valami nem evilágit ott, hanem azért mert minden jel arra mutat, hogy ebben az összeesküvés elméletben van is némi igazság.


Roswell visszhangja

A dolog még 1947 nyarán kezdődött Roswellnél, ahol állítólag lezuhant egy földönkívüli űrhajó, majd ripityára törve előkerültek belőle az azt irányító nem emberi holttestek is.

A balesetet követően a kormány hamar eltussolta a dolgot, és annyival elintézték, hogy valószínűleg egy meteorológiai ballon volt, és akitől sokat kérdezett vagy tudott, jobb belátásra térítették egy kis pénzzel, vagy fenyegetéssel.

Akikkel végképp nem bírtak, végleg elhallgattatták. Állítólag Fort Worthbe szállították az idegen csészealjban talált testeket és a technológiát, majd onnan vitték árt a hírhedt 51-es körzetbe.



Sokan gondolják úgy, hogy még ma is ott tárolják ezeket a dolgokat, és hogy lényegében az utóbbi 10-20 év fejlesztéseit mind a lezuhant csészealjból származó műszaki ismereteinknek köszönhetjük.

Egy volt 51-es körzet alkalmazott beszélni kezdett

Most egy volt 51-es körzet dolgozó kezdett el beszélni, méghozzá teljesen véletlenül kotyogta el a titkokat. Bár a férfi illuminált, azaz ittas állapotban vallott a dolgokról, azonban ez nem von le semmit az értékéből.

Sőt, ismerjük a mondást, hogy az ember részegen a legőszintébb…


A férfi számtalan olyan titokról beszélt, amit soha azelőtt nem hallhattunk, a kormány, és az idegenek kapcsolatáról, és hogy mik folytak a hírhedt 51-es körzet falain belül.

A videóban látható férfi egyébként arról beszél, hogy egy ismerőse ott dolgozott nagyon sokáig, és soha nem mondott neki semmit arról, hogy mik zajlanak a bázis falain belül. Egyszer azonban nagyon sokat ittak, és a férfi hirtelen beszélni kezdett.

Egyszer a két férfi egy áramszünet közben a csillagokat nézte jobb híján, és az 51-es körzetben korábban dolgozó férfi megkérdezte tőle:


„Látod az Orion-övet? Ott van két egymással párhuzamos, nagyon fényes csillag. Mellettük, a közelben egy sokkal halványabb fény, kisebb csillag. Ott élnek a gonosz idegenek.”

A férfi eleinte nem akarta elhinni, mit mondott neki a másik, talán azért, mert már egy csomót ivott, és nem volt beszámítható, így nem vette komolyan az idegenekről szóló mesét. A férfi azonban tovább folytatta:

„A jó idegenek a másik két csillagon. A jók alapvetően szürkék és alacsonyak, ahogyan a kis szürkék ábrázolásából is ismerjük őket. A gonosz szándékú idegen faj pedig magas, barnás bőrű, és rettentő kellemetlen szagot áraszt.”


A férfi ekkor kezdett egyre kíváncsibb lenni, és megkérdezte, hogy hogyan képesek olyan messziről idejönni a Földre.

„Az ufók elektromossággal működnek, melyet az űrből termelnek ki.” – emlékezett vissza a férfi a korábbi 51-es dolgozó szavaira.

A férfi elmondta, hogy valahogyan, talán szabad energia elven az űrből képesek előállítani energiát. Egy különleges meghajtást használnak, amivel sokkal gyorsabban képesek eljutni onnan ide. Egyesek arra gondolnak, hogy a hajtómű talán egyfajta féregjáratot képes előállítani az űrhajó előtt, ami két egymástól független térpontot köt össze.

A férfi még azt is elmondta társának, hogy nagyon fél attól, hogy elteszik láb alól, ezért soha, senkinek ne beszéljen a dolgokról, amit most hallott.


A férfi nagyon részeg volt, de társa hisz neki, mert elmondása szerint azelőtt soha semmit sem lehetet belőle kihúzni az 51-es körzettel kapcsolatban, és most is vonakodva, látható aggodalommal mondta el ezeket a dolgokat neki.

Hogy mi az igazság? Nem tudni, de odaát van!
A teljes videó, itt megtekinthető!


avilagtitkai.hu

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése