A Világbank volt jogtanácsosa felhívta a figyelmet egy második faj jelenlétére a Földön

Karen Hudes a Világbank jogi osztályán dolgozott 20 éven keresztül, így első kézből beszélt a valóságról. A jogász a Future Money Trends-nek nyilatkozott a napokban. Az interjú témája a világgazdaságot átszövő összeesküvés-elméletek voltak.

Karen Hudes felhívta a figyelmet arra, hogy a Vatikán falai mögött egy idegen faj rejtőzködik. Ha azonban egy ilyen tekintélyes szakértő ehhez hasonló állításokat tesz, akkor érdemes nagyobb figyelmet szentelni a dolognak.

A jogász nyilatkozatai mindenképpen figyelemre méltók, mert jogászként és közgadászként igen jól látja a Földön zajló folyamatokat, a tevékenységét immár az emberiség szolgálatába állította. Miután elvégezte a Yale Egyetem jogi karát, a Világbanknál dolgozott. Korrupciógyanús ügyeket leplezett le, aminek következtében elbocsátották.

Mint szakértő, tudja jól, hogyan játszanak össze pénzügyi csoportok és kormányok, kik tartják kezükben a sajtót, hogyan lopják el a szegénység leküzdésére szánt pénzeket a vezetők, kik uralják a bankrendszeren keresztül az egész világot.

Állítása szerint a Vatikán igen nagy szerepet játszik a gazdaságot irányító folyamatokban, melynek érdekcsoportja nem evilágból való, hanem egy máshonnan jött civilizáció. A faj képviselői a befolyásos politikusokkal, közgazdászokkal szövetkezve manipulálják a tőzsdei eseményektől kezdve a médián át egészen a napi eseményeket is. További feltételezések szerint azonban nem csak a Vatikán az egyetlen központja ennek a mindent átszövő szervezetnek, hanem szinte minden országban is jelen vannak.

Az interjú az alábbiakban tekinthető meg: 

/paranormal.hu/

4 megjegyzés :

  1. Ez egy dezinformáló! Az igazsághoz hozzákeveri a hülyeséget, így az igazságot nem lehet megkülönböztetni a hamisságtól, illetve lejáratja, hamissá teszi azt, ha már nem tuja megakadályozni a nyilvánosságra kerülését! Régi cionista trükk, undorító állat ez a nő, nem is vártam mást tőle!

    VálaszTörlés
  2. Hallod krampusz. Te Miről beszélsz??? ez a néni a frankót mondja öccsém

    VálaszTörlés
  3. Krampusz! Mit gondolsz miért van 22.000 Mrd ft adóssága Mo.-nak? Te nagyon okos! És miért ilyen magas a rezsid? És miért vernek át minket Pakssal?
    GONDOLKODJ!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és miért hisztek el minden marhaságot ?? igaz, hogy egyszrűbb :- nem mi vótunk ! nem mi vagyunk a hunyók ! az ufókok azok ! ők tehetnek mindenről ! nem a mi vezetőink lopják a pééézt ! az ufókok ! egészségedre !!!

      Törlés