UFO élő adásban

Egy az otthonában kamerázó úriember egy tv felvételen vett észre valami igen furcsát, miközben egy német nyelvű adót nézett. A műsorvezető és a riportalany mit sem sejtve beszélgettek a stúdióban. A háttérben azonban, nem mindennapi dolog történt.

A vetített képen ugyan is egy hegységet mutattak, miközben az élő hírműsort végig rögzítette kamerájával a szemtanú. A háttérben pedig pontosan a hegy felett egy különös jelenségre lett figyelmes.

Az esetet minden bizonnyal többen is látták, egy valakinek köszönhetően pedig most bárki megtekintheti a világhálón.

A felvételen azt látni hogy a hegy felett egyszer csak megjelent egy azonosítatlan objektum. Először egy helyben lebegett, majd pár pillanat múlva lassan emelkedni kezdett, majd egyszerűen eltűnt a felhők között.

Mivel egy tv adást kameráztak le, nem a legjobb minőségben nézhetjük mindezt, de így is láthatjuk, hallhatjuk milyen megdöbbentő a jelenség, hiszen a videót készítő úriember a szavait sem találja, annyira meg van illetődve.

A televízióban leadott műsor a beszélgetésből következtetve, valamikor karácsony körül készülhetett, viszont ez a kamerás felvétel csak most került fel a youtube videomegosztó oldalra.


paranormal.hu

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése