Ferenc Pápát megvádolták az árvák emberkereskedelmét érintő vizsgálatban

A Katolikus Ferenc Pápát nevezték meg fő vádlottként a katolikus árvák emberkereskedelmét érintő ügyben. Ferenc Pápát arra fogják kérni, hogy védje meg szerepét az argentin junta alatt történt gyermekkereskedelemben az 1970-es évek Piszkos Háborújában. Az árva gyerekek és az eltűnt politikai foglyok esetének tárgyalását 2014 március 31-ére tűzte ki a brüsszeli nemzetközi bíróság.

Egy tanú beleegyezett, hogy feladja rejtőzködését Spanyolországban, és tanúskodik Ferenc Pápa ellen. Az argentin köztisztviselő átfogó jegyzeteket készített a jelenlegi Ferenc Pápa és a junta katonai tisztviselői között történt találkozókról.

Ferenc Pápa csak egy másik ördög álruhában?

Ferenc Pápa gyors felemelkedése az argentin Katolikus Egyház fejévé gyaníthatóan a közte és a katonai junta közötti megállapodás eredménye, miszerint gyermekeket adtak el a Katolikus árvaházakból.

A tanú nem volt egyedül a Ferenc Pápát érintő vádjaival. Egy 2005-ös Los Angeles Times cikk szerint a mostani Ferenc Pápát megvádolta egy emberi jogi csoport csecsemők emberkereskedelmével, valamint hogy segített elrabolni az argentin junta ellenfeleit a Piszkos Háború idején. A panaszt ügyvédek nyújtották be a Plaza de Mayo emberi jogi csoport képviseletében.

Egy évvel ezelőtt a Katolikus Ferenc Pápa került hatalomra a globális Katolikus Egyházban, miután Benedek Pápa lemndott hivataláról. A Katolikus Pápa példátlan lemondása napokon belül azután történt , hogy elfogatóparancsot kézbesített ugyanaz a nemzetközi bíróság, amely megpróbálja Ferenc Pápa esetében márciusban.

A Katolikus Benedek Pápa 2013 februári bűnös ítéletére hónapokkal a 36 tagú esküdtszék és hat nemzetközi bíró tanácskozását követően került sor, az 50.000 eltűnt kanadai benszülött gyermeket érintő 150 ügyben.

A nemzetközi esküdtszék megállapította, hogy a bennszülött gyerekeket megerőszakolták, megkínozták és megölték az egész Kanadában működtetett bentlakásos iskolákban, melyek többsége Katolikus fenntartású intézmény volt. A 80 iskola a kanadai kormány, Erzsébet Királynő, a Katolikus, az Anglikán és a Kanadai Egyesült Egyház közös tulajdonában volt.

A Katolikus Pápa, a kanadai kormány és Erzsébet Királynő nem voltak egyedül a hátrányos helyzetű gyermekek ellen elkövetett bűncselekményekben. Az eltűnt 50.000 bennszülött gyermekről megállapították, hogy tágyai voltak illegális CIA agykontroll kísérleteknek, beleértve a kábítószer teszteket is.

A kábítószer vizsgálatokat olyan gyógyszeripari cégekkel együttműködve végezték, mint az Eli Lilly, az Upjohn és a Bayer. A gyógyszergyárakat az Egyesült, az Anglikán és a Katolikus Egyházak finanszírozták, melyek 80 indián bentlakásos iskolát működtettek összeköttetésben a kanadai kormánnyal, a Katolikus Egyházzal és az Angol Koronával.

2008 óta 32 gyermek tömegsír helyszínt fedeztek fel a kanadai intézmény és a bennszülött bentlakásos iskolák területén. Bár emberi maradványok kerültek elő legalább két helyszínen, visszautasították az összes gyermek tömegsír további feltárását.

A kanadai gyermek holokauszt bizonyítékait Kevin Annett könyve, a "Hidden No Longer" örökítette meg, mely itt elolvasható: http://hiddennolonger.com/

Annett megállapította, hogy a gyermekbántalmazás és eltussolása "egy szándékos kísérlet volt arra, hogy felszámolják a bennszülött kanadai törzseket és birtokba vegyék a földjeiket, amely sok esetben meg is történt."

2013 februárjában a nemzetközi bíróság Erzsébet Királynő bűnösségét is megállapította tíz gyermek 1964 október 10-én történt eltűnése miatt a Kamloops Iskolából Brit Kolumbiában. Az eltűnt gyermekek szüleit a kanadai kormány megakadályozta abban, hogy az ügyüket bíróság elé vigyék.

A gyermekrablások három tanúja rejtélyes okokból halt meg a tárgyalás előtt. Egyikük William Combes volt, aki tizenkét éves volt abban az időben. Videó vallomásában kijelentette, "Furcsa volt, mert meg kellett csókolnunk a királynő csizmáit, melyben fehér fűző volt. Hét 6 és 14 év közötti fiú és három lány utazott el Erzsébet Királynővel és Fülöp Herceggel. Sohasem hallottunk róluk, vagy láttuk őket azután a nap után, még akkor sem, amikor idősebbek lettünk."

A bejelentést, hogy Ferenc Pápát bíróság elé akarják állítani, Kevin Annett, az egyházi és állami bűncselekményeket vizsgáló nemzetközi törvényszék munkatársa tette. Mindez a 2013 február 25-i ítélet első évfordulóján történt, amikor az egykori Benedek Pápát, és 29 másik tagját az elitnek, köztük Erzsébet Királynőt vádolták meg emberiség elleni bűncselekményekkel.

Examiner



/Új világtudat/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése